Tehnički kutak > Tuning skutera

kymco-koji kit

<< < (2/7) > >>

DaBo:

--- Citat: cvele60 - 20 Rujan, 2008, 12:52:16 ---
--- Citat: sanatorium - 19 Rujan, 2008, 17:08:45 ---koji od ovih kitova je bolji i koj koliko traje Airsal 50cc alu. ( vazdusno hladenje) ili Naraku 50cc gus ( vazdusno hladenje )  i jedno pitanje dali taj dio gde se navrtava svjekuci moze da se stavi od sjeriski cilindar na ovih 2 ( posto mislim deka ovi 2 odat bez taj dio )

--- Kraj citata ---
Airsal je bolji i moze da se kupi i sa glavom ili bez nje.Serijska moze da se upotrebi ali bolje[zbog kompresije ]da narucis sa
glavom. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Potpis...svakako airsal

cvele60:
9-ka je 2t  a agil se bas potrudio da mu objasni :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:
kymco super 9 je 2T i prema tome airsail

sanatorium:

--- Citat: cvele60 - 20 Rujan, 2008, 12:52:16 ---
--- Citat: sanatorium - 19 Rujan, 2008, 17:08:45 ---koji od ovih kitova je bolji i koj koliko traje Airsal 50cc alu. ( vazdusno hladenje) ili Naraku 50cc gus ( vazdusno hladenje )  i jedno pitanje dali taj dio gde se navrtava svjekuci moze da se stavi od sjeriski cilindar na ovih 2 ( posto mislim deka ovi 2 odat bez taj dio )

--- Kraj citata ---
Airsal je bolji i moze da se kupi i sa glavom ili bez nje.Serijska moze da se upotrebi ali bolje[zbog kompresije ]da narucis sa
glavom. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma gledao sam na http://www.racing-planet.de/index.php?page=3&sessID=thdijjc83j12prvf9tguesms0hs5640o&cPath=26_37_115  i tamo na sliku je bez glava

Agil:
sorry, onaj dino_sk me prozvao pa sam mislio da se radi o super 8....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju