Općenito > Trgovine
Silikonska crijeva
Corector:
Jebiga i ja muku mucim s kvalitetnim prozirnim crijevima.
U autokresi imas svijetlozelena ko fol silikonska crijeva RMS. Uzeo sam 20 metara tog sranja i pljunuo 200kn skoro za sranje koje se osusi i stvrdne nakon tjedan dana, kinesko sranje.
Sljedece sto sam uzeo su tamno plava prozirna crijeva u tokicu, za sad su dobra, proslo je vec mjesec dana. Imas ih u tim dimenzijama jer sam ih savrseno upasao na nrga.
vukas:
Budem pogledao, hvala na savjetima :icon_thumright:
Valter:
Blago vama što vam je najveći problem prozirna crijeva. :toothy12:
Zaista mislim da ne postoje. To traje 6 mjeseci i opet mijenjanje. Benzin nagrize, pretvori se u plastiku i ode k vragu kod vibracija. Debela, črna i udri brigu na veselje. Originalna su bila neka tanja i gumena. Nisu se skamenila nego su samo počela puštati. Nakon 11 godina.
JogFromYamaha:
imas visokotlacne lajtunge za ulje i benzin u auto djelovima
pleteni lajtung u svim dimenzijama 40kn metar i zaboravi da ces ih u sljecedih 10 godina mjenjat
Corector:
@Valter, u pravu si. Drugo je sto nisam napomenuo da su mi prozirna potrebna zbog specificnog agregata, a usput doprinose laksoj dijagnostici kod nekih problema, recimo kad ti vakum ventil propusti tamo gdje ne smije, ima/nema goriva, i kad treba odzraciti sistem goriva gdje je pumpa u igri.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju