Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner nadogradnja

(1/5) > >>

juznjak:
pozdrav ekipi. može li jedno pitanje za vas sa više iskustva.
do prije par dana vozio sam serijsku Runnericu 2002. god. (karburator) i solidn je išao (sat bi na pravcu pokazivao oko 90 km/h).
kako je propišala vodena krenuo sam sa otavranjem motora sa ciljem zamjene vodene, uz put i promjene ležajeva na radilici. kako mi vrag nije dao mira, a bila neka kinta u džepu uzeo sam "malossi 70 sport" klip i ciliondar, malossi MHR radilicu, a usput mi dolazi Gianelli shot auspuh (naravno ne novo jer vi te tri stvari došle skuplje u dućanu nego solidna druga već pojačana runnerica). 
može li savjet dok je još otvoren motor ima li potrebe mjenjati feder i rolice ili ostaviti serijske.
napomena, nije mi do nekog ludovanja sa skuterom,  više mi je da me kamioni ne guraju sa ceste, da sam malo brži od njih

Josip:
koliko si platio to sve pojedinačno ako nije tajna?
to se ne slaže tako na pamet već se malo informiraš prije kupovine

FeZox-team:
i naravno ne samo oprugice, rolice i feder vec i diznu, svjecicu, nastelat karburator treba se igrati  ;D

juznjak:

--- Citat: Josip - 15 Lipanj, 2015, 17:12:45 ---koliko si platio to sve pojedinačno ako nije tajna?
to se ne slaže tako na pamet već se malo informiraš prije kupovine

--- Kraj citata ---
oko 1200 kuna sam platio. ne slažem na pamet majstor se sa tim zaebaje. malossi sport 70, sa MHR radilicom i gianelli shot ispuhom mi je dovoljno za neki normalni kit 70 ccm. kad on dođe lako ću ja mjenjat federe, rolice svjećicu. zato i pitam savjet koji centralni feder, koje opruge lamele i koje rolice. netreba mi za ludovanja nego da sam malo brži od kamiona (da bez problema uvatim 80-90), da ne smetam u prometu

juznjak:
Pitanje iskusnijima. Stavio sam malossi sport 70, sportsku radilicu i dobar ispuh. Rupa mi je u ubrzanju od 40 do 65. Dali je dovoljno stavljat jači feder ili lakše rolice, ili bi trebao  kombinirat tvrdji feder i teže rolice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju