Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica za Gileru Runner 07 preporuke ?
Corector:
Identicno kao bgm
maksdbk:
A jel se moze kako popravit ovo ili bas treba nova ? xD
Corector:
Moze se zaljepiti, ali moras otici po bocicu ljepila na kripton. To jos nikome nije uspjelo, tako da mijenjaj radilicu.
maksdbk:
Ahamm,ljepit necu sigurno uzet cu novu vjerovatno ovu bgm posto s6 nema kod nas za uzet nego naruci
3alfa3:
--- Citat: maksdbk - 13 Lipanj, 2015, 19:05:24 ---Evo mene opet,trebam preporuke za radilicu ova mi je pukla danas doslovno xd ! Setup - Kit trophy black stage6 pro replica malossi vario koju radilicu da uzmem da traje za ovaj basic setup ? (Do nekih 1200kn)
--- Kraj citata ---
Taj setup nije zahtjevan - 99% radilica ce bit OK. Onih 1% se odnosi na gresku u proizvodnji neke radilice ako bi imao neki problem sa tim setupom
A ime ne znaci puno - znam iz osobnog iskustva. Imao Malossi RHQ (ili kak se vec zvala) na slabom midraceu i provrtio lager na njoj u roku soma-2 km. Bacio je u smece. Stavio bitno jeftiniju TP sa plavim polutkama i vozio vise desetaka tisuca km i prodao skut sa ispravnim lagerima i radilicom
Evo, video sam napravio tada kako je lager isao na nju - radilo se o tvornickoj greski na radilici ciji je dosjed lagera bio premali i provrtila je
http://s195.photobucket.com/user/3alfa3/media/RHQradilica-sjebana.flv.html?sort=3&o=974
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju