Općenito > Generalno o skuterima
APRILIA SR 50 SA KARBURATOROM ILI DITECH??
Swordfish27:
Ovako, ja sam prije Gilere imao dva DItecha, prvog sam kupio novog i nikad u njegovij 11000km niti najmanji kvar, osim svjecica, e one su crkavale...a sa drugim polovnim sam napravio 7000km i uletila mi ponuda i prodao ga, isao normalno, nikad kvara i pojeo je manje svjecica nego ovaj prvi...a sad imam gileru na karb i imam djecije bolesti, tako da u biti po meni nema pravila...
X-Thug:
--- Citat: Swordfish27 - 10 Listopad, 2008, 08:05:42 ---Ovako, ja sam prije Gilere imao dva DItecha, prvog sam kupio novog i nikad u njegovij 11000km niti najmanji kvar, osim svjecica, e one su crkavale...a sa drugim polovnim sam napravio 7000km i uletila mi ponuda i prodao ga, isao normalno, nikad kvara i pojeo je manje svjecica nego ovaj prvi...a sad imam gileru na karb i imam djecije bolesti, tako da u biti po meni nema pravila...
--- Kraj citata ---
pa kad si uzea gileru :toothy12: :toothy12:
uzmi ditecha ako si skrtav i imas di tocit
vlada.savkovic:
ovaj slucaj sa premoscavanjem sa ditech-a na karburatora.....zanima me koliko ce otprilike to da kosta...posto ja to isto treba da radim
Pozdrav :) :D
Iwo SR Tuono:
Uzmi runnera prije 99 i vozi se
Nije ditech za svakoga, ima razlike i medu njima isto, sve je lutrija na sta naletis. IAKO ditech je najbezbolniji za prijelaz na karb jer mozes i preradit postojecu masinu a mozes i staviti piaggio gore.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju