Tehnički kutak > Garaža

Kratka priča o jednom Beverly 350 Sport Turing

<< < (12/21) > >>

zvonkec92:
idem i ja

JosipMarijanovic:

--- Citat: Valter - 26 Lipanj, 2015, 22:35:31 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 26 Lipanj, 2015, 22:12:02 ---
a da jedan dan tamo napravimo skuter meet u njihovom servisu? da ih malo iznenadimo

--- Kraj citata ---

Plemenita i hvale vrijedna inicijativa s nekoliko sitnih mana. Ja bi morao doći na noge. Skuter je kod njih i sumnjam da je u voznom stanju.

A i servis nema ništa s time. Oni rade što im se naredi. A zadnja naredba je da me ignoriraju.

--- Kraj citata ---

Neces doci pjeske. Znam da od toga nema nistaali zasto im malo ne zapapriti dan? Nista bezobrazno prema njima nego jednostavno vidjeti jel mogu ignorirati 10-20 ljudi kao i jednog.

Valter:
Nakon duge, mukotrpne i teške borbe sa kvarom mog skutera, napokon je otkriven kvar na istom. Kvar je neispravna felga. Već nakon dodavanja pozamašne količine olova, skuter je postao normalan. Jedino što radi je na 60 km/h volan lagano zapleše vrlo malo i dalje nastavi normalno. Bukvalno par puta. Sada samo slijedi mijenjanje felge jer je ova količina olova prevelika. A i skuter je dobio novu vilicu. Vjerojatno to nije bilo potrebno. ali je tu.

Recite mi da sam lud i blesav, ali ja danas idem preuzeti svoj skuter. Treba mi. Moram ga imati. Svaka druga opcija bi me ostavila bez vozila do kraja godine. A to si ne mogu priuštiti. I ovo je bilo daleko predugo.

Bez obzira što je sada skuter u voznom stanju ne mogu reći kako smo si u dobrim odnosima. Taman da je zlatni. Posvađali smo se davno. To znači da tražim rješenje svog prijevoza u drugom smjeru. A ovo će ići dalje. Ako nekome treba, slobodno mi se javi.

balki:
...puno olova znaci pozamasno balansiranje kotaca, a to znaci da bi bez njega skuter tresao a ne vukao na stranu. Meni cudno :icon_scratch:

Valter:
Odmah sam ga bacio na test rutu i malo stisnuo. Potpuno novi skuter.

Još me hvataju grčevi u želucu kada se sjetim što sam prošao s njim i koliko je to trajalo. Sam sebi ne mogu objasniti da je u garaži i kako sutra ide postavljanje opreme na njega.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju