Općenito > Servisi
Piaggio diesis 50 2T - opći servis (NA, OS, DJ) dobar majstor
dinky:
jel ti to Božo Baricevic radio servis? :icon_biggrin:
Daniel_NA:
nije, kod njega sam bio jednom i nikad više :D
krepavao mi je cdi (jos uvijek krepava nikako da kupim novi) i u nasicama sam ostao bez iskre, i kud cu sta cu spustim se 300metara kod njega ostavim motor i reko popravi...
3 dana je on to mrdo čačko, došo ja, motor pali sve oke.. uzeo mi 100kn.. i čim sam kretao skužim da motor zatrza i par puta lupi iz auspuha al to je to bilo...
al svakim kilometrom novim sve više i više puca i nema snage, ni okretaja...
rastavim plastike, pogledam a on stavio cdi (tj bobina) od elektronke 90kubika..
kako je to uopce funkcionirali nemam pojma... vratim se za 3 dana kod njega kazem nek il popravi kako spada il nikom ništa... normalno da nije mogo popravit.. ja zamjenim sve nazad, njemu vratim tu njegovu od elektronke i na kraju sam sam izvuko bjelu žicu van koja je problem i tu i tamo ju moram prespojit na masu da baci iskru i to je to...
ovo mi je radio kolega, i pukle su bile karike.. zove me on kad je rastavio kao možda bi se dalo brusit al kanali su oštećeni i nezna kako bi to ispalo i jel cu ja nabavljat djelove il ce on kao, bio je kod tokića i tamo ima 300 i neš kuna set klip karike i cilindar.. ma reko stavi ti nisam imo vremena tražit po oglasima...
a kad je stavio ono kuku lele.. al đabe sam sam si kriv :D
GUGY:
Zato ti je najbolje kod gummya. Dečko zna znanje, i kako se dogovoriš s njim tako i je. Radi vrhunski posao i ako neče pomoči neče ni zeznut. A svojim iskustvom i znanjem ti preporuči najoptimalnije. Kad dođeš kod njega i kažeš mu imam buđet toliko i toliko a trebam to i to on ti odmah napravi kalkulaciju i kaže što je u mogučnosti. Jest da je tebi malo problem otiči do OS ali svaka lipa se isplati nakon posjeta njemu. Miran si duže vremena . . Naravno ako sam nečeš prčkat po motoru ili davat nekim kvazi majstorima za koje je STIHL kraj svijeta i briju da znaju popravljat a ustvari mjenjaju dijelove dok ne nalete na kvar.
Daniel_NA:
ipak cu ici sam na sarafanje :D
zanima me koji "kit" da kupim, narucivao bi tu sa webshopa (ili ako netko ima polovno nek se javi il preporuči)
gledao sam ovo: http://www.mojskuter.com/index.php/webshop/webshop/skuteri-50ccm-2t/gilerapiaggiopurejet/mehanika-agregat/zrano-hlaenje2014-10-27-12-44-43_/cilindar-kit-bgm-original-50ccm-alu-za-piaggio-ac-detail
znam da je original bio gus, dal ima logike prelaziti na alumiji? također me zanima što bi bilo najoptimalnije za moj skuter u nekoj normalnoj cijeni :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju