Općenito > Propisi

Kupio skuter pod ovrhom - @ nisam znao

<< < (5/9) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Lipanj, 2015, 15:34:10 ---
--- Citat: Corector - 12 Lipanj, 2015, 15:12:17 ---@ 3alfa3 ovaj slucaj nije u toj evidenciji koju si prilozio, zahvaljujem.
--- Kraj citata ---

Eh.... Jebes onda takav sustav koji je nepotpun, a uslugu naplacuje po povlastenoj tarifi - prakticki, dovodi te  u zabludu i to ti jos naplati :(

--- Kraj citata ---
Jebeš državu.

Corector samo bježi odavde i ja radim na tome,i to u božju mater što dalje da ni hoću da se nemrem vratit.
Ne jebu me domoljubne pjesme kaj tu neki spominju mogu se samo fino posrat na to sve.

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Lipanj, 2015, 15:42:22 ---Corector samo bježi odavde i ja radim na tome,i to u božju mater što dalje da ni hoću da se nemrem vratit.
Ne jebu me domoljubne pjesme kaj tu neki spominju mogu se samo fino posrat na to sve.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Mladi ste, mozete. Ja prestar i prelijen, a i organizirao sam si zivot i stvar hoda (za sad)  ;D

zvonkec92:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Lipanj, 2015, 15:42:22 ---
--- Citat: 3alfa3 - 12 Lipanj, 2015, 15:34:10 ---
--- Citat: Corector - 12 Lipanj, 2015, 15:12:17 ---@ 3alfa3 ovaj slucaj nije u toj evidenciji koju si prilozio, zahvaljujem.
--- Kraj citata ---

Eh.... Jebes onda takav sustav koji je nepotpun, a uslugu naplacuje po povlastenoj tarifi - prakticki, dovodi te  u zabludu i to ti jos naplati :(

--- Kraj citata ---
Jebeš državu.

Corector samo bježi odavde i ja radim na tome,i to u božju mater što dalje da ni hoću da se nemrem vratit.

--- Kraj citata ---
kud si ti naumio? nejdeš ti nikuda s kim bum ja pi*darije delal i išel na kebab?

anabellas:
tomi ide u rumunjsku postavljat plocice

Tomi_ZG:
Far away,samo nejde to prek noći.
Alfa nisam ni ja u cvijetu mladosti više  ;D

--- Citat: anabellas - 12 Lipanj, 2015, 15:52:50 ---tomi ide u rumunjsku postavljat plocice

--- Kraj citata ---
Idem da otvorim servis skutera,specijalnost turpijanje pickupova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju