Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (29/34) > >>

road_runner:
dižem temu čisto da ne otvaram novu.

Da li je netko imao iskustva s instalacijom W10 i sporim radom, odmah kod prvog paljenja. Nekad se desi da se digne ultra brzo ali to je bilo u 1% paljenja. ista stvar je prije i poslije updata. Radi se o novom laptopu pa ne bi trebalo biti problema s nekompatibilnošću komponenti (?)
Hard disk je na 100% kad se pojavi desktop, pa šta radi tolko u pozadini.

Neke hackove koje nudi net sam isprobao no svejedno nije mi baš normalno da prvo paljenje traje duže nego W7 na starom mi laptopu.
Ima li veze ako win nije iz dućana?

Pupo:
Dugoročno, morat ćeš si kupit SSD da riješiš taj problem.

Stvar je da win10 indeksira sve i da taj proces traje neko vrijeme. S vremenom će ti se to smiriti, al bolja opcija je investirat 300kn u SSD.

To je poznat problem, odnosno nije problem već je mehanički disk jednostavno spor i zaostao u današnje vrijeme.

roc:
Meni se win 10 na HDD-u bootao nekih minutu i 45sec, a sa SSD-om 33sec, s tim da ako imaš bolji proc i više rama ide to i ispod 20

road_runner:
Kod odabira je presudilo to što je u budžet ulazio samo 128 gb SSD što mi je bilo nekak malo ali trebalo je toga uzeti pa spajati eksternog. pušing  :angry7:

Stavit ću ssd na mjesto cd readera

roc:
To ti je isto dobra opcija, mislim da sam u Mikronisu vidio SSD 250giga 250kn.
Ako je noviji laptop onda valjda ima ovaj novi CD čitač jer stari laptopi imaju onaj
sporiji pa je trebalo HDD stavljat na mjesto CD-a, a SSD na mjesto HDD-a.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju