Ostalo > Svijet računala i mobitela
update na windows 10 ??
zvonkec92:
--- Citat: Johnny iber - 04 Ožujak, 2016, 08:43:16 ---Imao sam te famozne win 10 i pizdio sam od prvog trenutka, potrajali su mi punih tjedan dana i onda sam se vratio na win7 i sretan sam ko picek kad vidi glistu.
Meni su stalno stekali, komp je bio dosta usporen, neke aplikacije su bile prevelike ili premale ( govorim o prostoru koje su zauzimale na desktopu kada nisu bile u fullskrinu ) -slova su mi bila mutna kada sam ih povecao ili smanjio, u postavkama nisam uspio nista rijesit da mi bude po volji i igrice stare par god npr TES Skyrim V Nisam mogao instalirat jer nije napravljen za win 10 itd...
Moja preporuka ostati na win7 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tebe onda nekaj opasno jebe, ja na svom bez problema instaliro gta vice city, san andreas i underground 2. sve mi radi normalno kao i ostali razni programcici..
zvonkec92:
eo opet počeo jebat ovaj retardirani win 10. čim pustim apdejtove sve usere a ovaj zadnji mi je poždero 18gb harda, nije mi samo jasno za šta..
JosipMarijanovic:
--- Citat: zvonkec92 - 06 Ožujak, 2016, 17:01:31 ---eo opet počeo jebat ovaj retardirani win 10. čim pustim apdejtove sve usere a ovaj zadnji mi je poždero 18gb harda, nije mi samo jasno za šta..
--- Kraj citata ---
Ista prica na burazovom kompu sa cak i solidnom konfiguracijom. A kaj opce ocekivati od windowsa. Zadnja kaj valja je xp. Ostalo zali boze. Ajde prođe i 7-ica jos.
zvonkec92:
sad bas 7-cu instaliram.. nezz koj je k**ra* s ovim laptopom al stalno se nes zali. za sedmicu nema pola drivera, sa 8.1 se nece upalit nakoninstalacije dok na deset drugih kompova ista 8-ca radi savrseno. Desetka mi je radila neko vrijeme dobro pa je pocela srat, jednostavno se laptop tolko uspori da je nemoguce surfat po jebenom fejsu ili forumu, a prije sam uzto znao pootvarat jos desetak tabova + internet radio ili yutub i nimrvice nije steko.. vidit cu sad ako ne nadem drivere za 7 stavit cu opet 10 al odma na pocetku ugasit apdejtove. tak jedino radi kak treba..
zvonkec92:
instaliro 7-cu al ću popizdit uskoro jer je to g#vn% pre sporo. sve sam ispravne drivere našo sve radi ali win je katastrofa. da se digne sistem mu treba 50 sekudni a sa 10kom 16 sekundi, razlika nebo i zemlja :angry9: neznam kaj da radim sve skupa win sa driverima i niš drugo požderalo 27GB harda, desetka je nakon instalacije zauzimala 10-11GB
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju