Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
skoda90:
Neznam sta me zezalo,ja sumnjam na kompresiju ma da mnogi kazu nema sanse.
Svi dijelovi su bili ispravni,kad spojim na akumulator 60ah onda pali bez problema...no nebitno pa nije tesko nogom palit.
GoGs777:
Ma nije, ali ako već sve radi kako se spada, neka upali i na tipku :D Ja sam sa standardne glave i cilindra prešao na 90ccm, osjeti se puno veća kompresija, da ko šta kaže. I majstor je sam rekao.
Promjeniti ću sad alnaser pa ću vidjeti, ako ne bude šljakalo, onda je do nečeg drugog. Ne vidim razlog zašto ne bi palio dobro ako je sve unutra kako se spada.
miha12357:
--- Citat: GoGs777 - 14 Srpanj, 2015, 06:53:07 ---Ma nije, ali ako već sve radi kako se spada, neka upali i na tipku :D Ja sam sa standardne glave i cilindra prešao na 90ccm, osjeti se puno veća kompresija, da ko šta kaže. I majstor je sam rekao.
Promjeniti ću sad alnaser pa ću vidjeti, ako ne bude šljakalo, onda je do nečeg drugog. Ne vidim razlog zašto ne bi palio dobro ako je sve unutra kako se spada.
--- Kraj citata ---
Nemoze ti radit na aku od 4 ili 6 ampera nikak..moras nabavit neki veci..imas akumlatore za motocikle koji imaju vecu izlaznu snagu...pa razmisli malo nema logike...odi kod krese tam imas decki ce ti rec znaju poso...
GoGs777:
bio mi je 5A akumulator, ali nisam našao takav. kasnije sam stavio 4A i palio je u početku, zavrtio je ok. i onda sve gore i gore.
Htio sam ja kupiti i jači akumulator, ali ne stane mi u kutiju, preveliki su.
GoGs777:
evo da se javim... zamjenjen karburator, sve namješteno kako ste vi rekli, čak sam i bijeli centralni feder na kvačilu stavio i bijele u samo kvačilo. to daje +1000rpm. skuter po gpsu ne potegne više od 70.
jel moguće da je problem u kvačilu? vidim malo po forumima, youtubeu, ljudi su sa kitom od 72cc uredili skuter da ide do 80 s pol snage. meni je nevjerojatno da ne ide. 6 grama su rolice, ostavio sam namjerno malo teže da ima veću krajnju brzinu. probao sam sa 4 grama, vrtio je previše i nije išao više od 60.
što još mogu pokušati?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju