Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (11/61) > >>

GoGs777:
još ja vozim auto, znam da mi auto 5 laže. sestra vozi skuter i kaže piše 70, a ja se vozim 75. i ja na motor, na navigaciju i stvarno, točno u 1km. znam da svima laže, ja nisam mogao vjerovat da je točno.  :dontknow:

provozao sam ga danas. nije skinuo suženje u airboxu, ali čim ga je skinuo, čim dam gasa, počne trokirati, potegne, pa stane, pa potegne pa stane. stavio ga je nazad i opet vozi.

zvuk mu se drastično promjenio i startniji je dosta. ja mislim da treba to suženje izvaditi i onda ponovno poštelati karburator i smjesu, jer imam osjećaj kao da previše goriva dobiva pa ga to muči. to je 90 kubika sada, to mora bit razlika.

GoGs777:
Evo mene opet. Sredio sve više manje, jučer mi remen pukne. doslovno se razletio. Danas mi majstor stavi novi, neće vući u startu, moram se doslovno nogama pogurivati. Kad krene, onda uhvati i ide dobro. Ali u startu ni malo.

Jel moguće da je nešt remen polupao dok je pukao?

skoda90:
Mozda je ovaj sto je pukao bio jako tanak a to ti daje bolje ubrzanje i nesto losiju krajnju.
Sad kad ti je nov remen nadji si odgovarajucu gramazu rolica i to je to.
Mogao je jedino iskrivit polutke,zavrtis ih bez remena i vidis na oko koliko su ravne

GoGs777:
našao u čemu je problem. remen kad je pukao, očito je utjecalo na variomat i rolica se okrenula unutra i razbilo mi variomat. zasad se mogu voziti privremeno, sutra idem uzeti novi variomat i 4 grama rolice. evo danas sam se vozio nakon što je namjestio ovaj rolice, vozio sam 75 (realnih po GPS-u). Ide brže.

mislim da će sa novim variomatom i lakšim rolicama to sve skupa ići još i bolje.

usput, hoće li ovaj variomat pasati na mog kineza?

http://>>>reklamiranje

skoda90:
Taj vario je isti kao i koso variomat.i ne isplati se dati toliko para za to.
Ako vec mislis dati te novce bolje uzmi polovni malossi multivar za minareli i bar ces imat nesto posteno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju