Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
GoGs777:
uuu dečki hvala, evo proslijedio sam majstoru, mislim da je on petljao nešto po tome, ali vjerujem da nije oboje napravio. ja pretpostavljam da to suženje nije izvadio van.
Sutra mi stiže repair kit, neka to zamjeni, nek to skine i nek proba. Pa ak ne bude išao više od 45, budem se dovezao do prvog smeća i parkirao ga tamo i ostavio :D :laughing9:
javim rezultate :)
zvonkec92:
daj ti to dopeljaj k meni pa bus vidio kak ce letit.. j**** ja tog tvog majstora
skoda90:
--- Citat: zvonkec92 - 11 Lipanj, 2015, 13:54:25 ---daj ti to dopeljaj k meni pa bus vidio kak ce letit.. j**** ja tog tvog majstora
--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright:
GoGs777:
--- Citat: zvonkec92 - 11 Lipanj, 2015, 13:54:25 ---daj ti to dopeljaj k meni pa bus vidio kak ce letit.. j**** ja tog tvog majstora
--- Kraj citata ---
ma j**** ga i ja, vjeruješ da bi najradije dopeljao kod tebe :dontknow:
sutra ili prekosutra će ga riješavati, ako ga ne riješi, j#bo me pas ak ga nekom neću dofurati. ak treba 45 do zagreba :frajer:
nije majstor loš, dapače, složio je brdo kineza, ali to ga baš jebe i taj kit nikad nije nikome ugrađivao, jebiga nema iskustva baš sa tim finim pi*darijama.
a tu u okolici ne znam nekoga tko se toliko zajebavao sa tim. ja bi trebao proučavati prvo danima da bi to sam napravio, a vjerujem da bi prije sjebao nego nešto napravio, pa se nisam ni hvatao sam. da ne radim i da imam vremena, ja bi to pedantno i polako sam, ovako ne mogu.
nadam se da će bit ok kad napravi sad sa svim. dečki hvala puno za sad, ako se javi problem, ja ću opet vikat upomoć :D
GoGs777:
Evo kompletirao je motor. Krajnja brzina 65km/h. Ispumpao je rezervoar s gorivom, kaže da je bilo dosta vode unutra, nije mi to jasno jer sam ga držao na suhom. Također, kaže da ne može postignuti brzinu zbog težine rolica, gore su 7 grama. Ja sam čitao ovdje da trebaju biti između 4 i 5 grama, mogu li rolice baš toliko značiti?
Rekao mi je neka napravim kojih 100 do 200 km da se kit razradi, pa će mi staviti lakše rolice. no koliko će to značiti?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju