Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
GoGs777:
nakon što je majstor promjenio karburator, ja mislim da karburator nije problem. jer na skuteru s kojeg je karb skinuo radi savršeno i taj skuter poteže tvornički 70 bez blokada.
čuo sam se s majstorom, kaže da previše goriva dobiva, crna je svjećica, kaže i on sam da je vjerojatno pretjerao sa bušenjem dizne. no također, kad ju nije bušio i kad je radio s original, isti se vrag događao, tako da mislim da nije ni do dizne. više sam iscrpio sve mogućnosti, ulupao sam 1000 kuna za g#vn% koje dođe do 45 i stane, mamicu mu. :laughing3:
GoGs777:
http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/karburator-set-reparatura-4-takta-oglas-9733952
Hoće ovo biti dovoljno? :D
trudna tableta:
jel imaš na njemu airbox sa filterom ili je skinut?
Adam:
Ma ja mislim da nema nikakvog drugog majstora nego on sam to šarafi a neče priznati..... Jer u samom predstavljanju je napisao da se igra sa tim skuterom i da če nabacit kit gore.... :headbang:
Jebiga kod stavljanja kita si nešto zaj#bo (kad se ne razumiješ previše, vjerojatno) .. Al barem priznaj da si ti sam to sve radio ... A ne da varaš tu ljude na forumu .... :hmh:
GoGs777:
taj airbox, kako to izgleda? kaže mi da je on nešto odspajao, e sad jel je to točno, nisam siguran. jel to ko neki usis zraka ili koji vrag?
Može neka slika kako to izgleda i što točno treba napraviti? Ako je tvornički airbox na rebelu, onda nije skidan.
što točno treba odspojiti? ili skinuti cijeli taj airbox?
Ne, ja sam dosta čitao o tome svemu, ali stvarno mi je motor kod majstora, mislim nemam šta muljati :D da sam mrdam po tom, rekao bi ja da se ja sam zajebavam. ja sam kupio dijelove, surfao i dao to frendu nek se zajebava. On je složio masu tih kineza i sam kaže da ih je teško uštelat i ta nas stvar jebe da ja više hoću poludit.
Adame, smiri hormone. Ako ne misliš pomoći, makni se iz teme. Ja jedino što sam na njemu sam radio je bilo riktanje ler gasa i mjenjanje žarulja naprijed.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju