Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
trudna tableta:
moglo bi se staviti sa rockija na tvoga rebela ali zajebancije je gro. Uglavnom moraš rezati nosače sa rockija i variti na rebela, nogare od 125 su na rami a na 50 na mašini, struja itd. Uglavnom traži se strpljenje... upravo sam sebi psujem mamu kaj sam kupio 125 i krenuo u swap. ::)
trudna tableta:
pogledaj si u grupi na FB zove se GY6 performance, ludi ameri pod normalno stavljaju 125 i 150 mašine na 50tke imaju čak i nosače za kupit al skupo..stavljaju turbine, NOSeve ma bolesno. Uglavnom bez flekserice i aparata ništa.
trudna tableta:
Jesi se vratio sa puta, kak je prošlo?
GoGs777:
Ma kakvi, nisam ni otišao, iskrsnulo nešto pa ništa na kraju. zato sam napravio jedan dan 180 km ukupno, po 90km u komadu i motoru apsolutno ništa. sve radi kao urica.
jedino mi je pukla sajla zadnje kočnice, no to je bilo prije tog puta, jer su mi zadnje pakne ošle skroz pa sam jako napinjao i pukla kod ručke. zamjenio i to je to. ali mislim da on može prožvakati bez problema 150km u komadu. nisam ga tiskao cijelim putem, ali 70 do 75 gps-a može izdržati bez pardona.
ja imam centralni feder tvrđi, što mislim da mi utječe dosta na krajnju, da ga zamjenim sa običnim mekim, mislim da bi dobio plus 5 do čak 10kmh sigurno krajnje.
sad sam se istrošio, na sljedećoj plaći ću promjeniti centralni, moram i pakne uzeti obavezno... po zimi neću imati što raditi, mislim da ću se uhvatiti farbanja malo :)
GoGs777:
Pitanjce.
Problem s karburatorom. ne podiže se membrana. prvo, jako mi je mučno membranu vratiti unutra jer danas to tako gadno rade da je najbolje ni ne dirati.
no dok dam full gas, kad se treba podignuti, ona ostane na mjestu i normalno motor nema šus. ne vuče. o čemu se radi? probao sam skinuti i airbox, podignem ju s prstom, on potegne da se hoće razletiti. ima li tko iskustva?
karburator je novi, naštelan, ne bi htio ništ dirati po njemu. zašto se stvori vakuum i ne podigne membranu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju