Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
skoda90:
Pa po ovom videu ti ide sasvim ok.
Nemogu ti po zvuku zbog vjetra rec jel previse ili premalo okretaja :dontknow:
Kupi onu obrtajku za 50kn i naredi si okretaje kako zelis i to je to.
GoGs777:
ovdje je potegnuo do blizu 80 ali to je nekih 75 po gpsu, vjetar je bio u leđa i nije baš mjerodavno. kad je normalno, ide 70 po gpsu.
cijelo, ali cijelo vrijeme imam osjećaj da ga nešto tuši. sa lakšim rolicama prevrtava, sa težim teže i povlači ali ajd, bar je krajnja donekle... ali koliko sam vidio kako ljudi tjeraju taj skuter sa 70cc kitom, ovo mi je potpuno nelogično da sa 90 ne ide bar jednako tako, a kamoli ne i bolje.
mene će sad to kopat dok još jednu radilicu ne skurim :laughing7:
pitanje, kako se ta obrtaljka spaja? gdje se prišteka, na koji način?
skoda90:
Pa sasvim ok.
Nejde ni moj nista bolje.bez vjetra i saginjanja i pi*darija natjeram do 80 po satu sto mi je ok.
Okretaji mi najvise pasu 7500.
A ovisi koju kupis.ova sto ja imam sa osvjetljenjem okrugla je bila oko 40kn.
Struja logicno + i - i jednu zicu spajas na pickup. znaci ona plavo zuta presjeces je i ubacis jos ovu od obrtajke i to je to
GoGs777:
gledam ih sad po ebayu, ima ih brdo. jel sve te obrtaljke idu gore? Kako si je ti prišarafio na motor, gdje si ju stavio?
skoda90:
A neznam moras procitat kako se koja spaja.
Evo ja imam ovu http://www.ebay.com/itm/Digital-Red-LED-Tachometer-Tacho-Gauge-RPM-for-Four-Cylinder-Autos-DC12V-STG-/252023515408?hash=item3aadc5a910&vxp=mtr stavio sam je iznad sata.Kako je i predvidjeno sam ju pricvrstio,jedino spojio struju na bravu da se pali kad dam kontakt.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju