Općenito > Generalno o skuterima
SF2 i nardo
seba:
ja imam na minarelliu narda,vodeno hladjenje i presao sam sa njim 10000km tako da mislim da bi i tebi trebao izdrzat dok ne kupis kit. pise sta imam na skuteru,mhr vario sam jucer rek stavio,prije sam imao multivar
dino gp1:
--- Citat: seba - 18 Rujan, 2008, 20:19:14 ---ja imam na minarelliu narda,vodeno hladjenje i presao sam sa njim 10000km tako da mislim da bi i tebi trebao izdrzat dok ne kupis kit. pise sta imam na skuteru,mhr vario sam jucer rek stavio,prije sam imao multivar
--- Kraj citata ---
Minarelli i peugeot mašina nisu isto, ali napisao je da će uskoro uzet kit tako da nebi trebalo biti problema :icon_thumright:, ja sam mislio da ga on mislit vozit na trenutnom set up-u koji ima :icon_thumright:!
Drnda:
zanima me koliko kosta odblokirani cdi, i moze li se on kako odblokirati rucno, i ako cdi ne dopusta okretaje iznad nekih 9000 onda oce li mi kako replica raditi sa nardom jer mislim da replica radi optimalno oko 10,5k rpm.a
seba:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Rujan, 2008, 20:34:05 ---zanima me koliko kosta odblokirani cdi, i moze li se on kako odblokirati rucno, i ako cdi ne dopusta okretaje iznad nekih 9000 onda oce li mi kako replica raditi sa nardom jer mislim da replica radi optimalno oko 10,5k rpm.a
--- Kraj citata ---
evo ovaj je najjeftiniji ja mislim- http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=413_153_184&products_id=1780&osCsid=5352c6a6f6cad1f24388c43254806ecd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju