Tehnički kutak > Tuning skutera
Stelovanje
Tomi_ZG:
Sad si još veće sranje napravio jer s malossi kevlarom serijalu nećeš nikad uštelat jer ima drugačije dimenzije,da si malo čitao forum znao bi već 100 puta se to spominjalo.
maksdbk:
Znaci na motoru mi je sve serijala ali je napravljen servis tako da je masina nova i dosta djelova je mjenjano tipa radilica lezajevi digtunzi i svasta nesto a od sportski djelova ima malossi variomat rolica i kvacilo (malossi delta) i htio bi da to tako ostane znaci kad bi bila neka opcija samo kit da ide na ovo da nemoram svasta nesto mjenjat posto para vise nemam hahah,kit cjena do nekih 200 eura.Hvalaa :)
maksdbk:
Evo ljudi nista djelove mogu vratit posto znam decka koji radi tamo pa ce mi vratit novce posto jos nista nisam otvarao od djelova,odlucio sam se za kit,da nebih ovdje pisao otvorio sam novu temu pa sam sve napisao sto imam na skuteru i sta bih htio i buđet koji mi je pa ako imate kakvih prjedloga slobodno tamo napisite ! :)
ljubo46:
a sta ce ti nova tema kad imas ovu... :dontknow: spojio sam ti te dvije teme
za kit ovisi sta zelis napisano je vec 10000000 puta na ovom forumu stoga malo potrazi..ako ne nades pitaj. :icon_thumright:
maksdbk:
Cisto da bude urednije haha,a nista evo proso sam malo ove teme vjerovatno cu uzeti malossi sport posto ima ljudi dosta koji imaju dobra iskustva snjime :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju