Tehnički kutak > Tuning skutera
Stelovanje
suni:
imaju al ono pakiranje kaj kupis za serijsko kvacilo su crni bjeli zuti a sad ak imas sam auspuh zast stavis zute
kak ti krece skuter
Macak sf:
--- Citat: suni - 22 Svibanj, 2015, 13:32:01 ---kaj ti nisu zuti malo pretvrdi??
kolko ja znam da po tvrdoci idu crni pa bjeli pa zuti
ja na svom imam crne i zadovoljan sam a sad posto imas malo jaci auspuh ok da imas mozda bjele al zute??
--- Kraj citata ---
Mozda mu se svida plava boja koju ce ubrzo imati na zvonu sa tim zutima a on bi jos tvrde ;D
Vec je 1000000 puta napisana dobitna kombinacija na ovom forumu ali tesko je malo potraziti...
Diznu stavi 64,65,66 a valjda znas kako se provjerava koja je idealna,centralni ljubicasti a ako zelis idealnu tezinu rolica kupi si stelajuce rolice pa se igraj sa gramazom..
suni:
evo ti setup koji probaj i da da napomenem prije uso si u rupu bez dna haha
znaci dizna 65,centralni ljubicasti,crni malossi federcici kvacila i probaj rolice 5.8 za pocetak al mislim da ce bit mrvicu lagano nisam siguran al posudi od nekog am da probas pa eto ustedis par sto kuna :D
maksdbk:
Evo uzeo diznu 65 ljubicasti centralni crvene federe kvacila i role od 5.5 i uzeo sam kevlar remen od malossia posto nisam dugo mjenjo vecras u garazi stavljam ako stignem pa javim kako je proslo :)
suni:
Zas si uzeo kevlar?
znas da ces sad trebat podlagat sajbicom
cije crvene federe? I prelagane rolice si uzeo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju