Tehnički kutak > Tuning skutera

Stelovanje

(1/9) > >>

maksdbk:
Bok,nedavno sam uredio malo svog runner-a znaci prvo je napravljena generalka na cjelom motoru i onda sam uzeo novi auspuh s6 pro replica,malossi vario,malossi federi kvacila (zuti).I motor mi od tada bolje ide krajnja je nekih 100 kmh na uzbrdici povuce oko 70 80 i negubi brzinu i to je sve ljepo super bla bla ali start je ocajan znaci skuter doslovno nekrece nikako rolice sam probo od 4 pa do 7 grama od 4 do 5.3 su pre lagane a neka mjera je bila 6 na kojim je start bio solidan start ali onda motor uzbrdo gubi dosta.diznu nisam mjenjo ja mislim da je 57 stavljena nakon skidanja blokade...Ako netko ima neki savjet ili preporucit nekakav kit za ovaj setup i dali bi trebalo onda sta jos mjenjat ako bi se stavljao kit,ali rade nebi uzimao kit ako nije potrebno.Hvala !  :dontknow: :dontknow:

fortumo33:
Pa blago receno kupio si auspuh koji je od svih najtezi za ustelovat i monogi su probavali ali rijetko ko je uspio ustelovat auspuh da ide dobro u ubrzanju i da ima solidan start, nije taj auspuh za tebe rađe ga prodaj jer ces se namuciti da ga ustelujes ali nikad nece biti to sto ocekujes. Radije kupi zx-a nekog koji je lagan za ustimati i imat ce skoro iste prenformanse!

maksdbk:
Da znam,ali nazalost to sam shvatio nakon sto sam ga novog kupio...Neznam koliko mi ga se isplati prodat posto sam ga platio sam 1000kn novog a presao sam nekih 200-300km s njime,a prodo bi ga vjerovatno za nekih 800 ako ne i nize...Na servis koji je trebalo radi i ovo ostalo me je previse izaslo tako da bi htio ga nekako ovako slozit ako moze ako ne jebiga onda cu dat zadnje pare za kit ako trebam posto nemam zivaca vise...Tako da ako neko imam kakvo iskustvo sa ovim auspuhom neka da bilo kakvo misljenje svako je dobro doslo! :)

maksdbk:
Ili ako ima netko tko bi mjenjao auspuh tipa yasuni z ili zx-r nes tako sto je lakse za serijski cilindar uz moju nadoplatu bilo bi ljepo,kao sto sam reko preso sam cca 300km sa njime i skinuta je blokada s njega :)

Jelly312:
Stavi mu 4.8g rolice sa crvenim federima kvacila pa ces vidjet...http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,7915.0.html eto ti i tema pa citaj kako su oni ustelali...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju