Tehnički kutak > Tuning skutera
Konvertiranje - 180SP mašina na NRG Mc3
Mr J:
ajde kada to vec radis onda sredi i straznji monoamortizer neka bude centralno postavljen! :icon_thumright:
ive_91:
--- Citat: Mr J - 18 Rujan, 2008, 00:34:09 ---ajde kada to vec radis onda sredi i straznji monoamortizer neka bude centralno postavljen! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je lijepo za vidjet i funkcionalno... tako ima dragster ako se ne varam...
aCid:
--- Citat: Mr J - 18 Rujan, 2008, 00:34:09 ---ajde kada to vec radis onda sredi i straznji monoamortizer neka bude centralno postavljen! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a ima li negdje link da je neko radio ili nesto sl... ima li makar ideja neka ili moram sve iz temelja ... to za amortizer bi mi bilo idealno da mi koliko toliko spasi blokove od pucanja ...
a ili cu raditi kako treba ili necu nikako ... ne zuri mi se
Mr J:
--- Citat: aCid - 18 Rujan, 2008, 01:53:11 ---
--- Kraj citata ---
a ima li negdje link da je neko radio ili nesto sl... ima li makar ideja neka ili moram sve iz temelja ... to za amortizer bi mi bilo idealno da mi koliko toliko spasi blokove od pucanja ...
a ili cu raditi kako treba ili necu nikako ... ne zuri mi se
--- Kraj citata ---
pogledaj malo waynderevu ponudu sa SS-a :)
To je kopirao sa stranih foruma a i sada se neki bicikli izvode sa identicnim rjesenjem amortizacije...
aCid:
e hvala ti ... puno si mi pomogao :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju