Tehnički kutak > Garaža

Gilera Stalker by Rox-Rab

<< < (2/3) > >>

nomad:
ma nisu vilice problem za reparirat, barem tebi koji vec znas sarafat... super je stalker za vozit, pogotovo po gradu jer je mali i okretan.

a di je rox?

Corector:
Ako nisu stapovi osteceni po povrsini, moraju biti glatki i sjajni onda ces se preporoditi. Zveknes nove pikse, semeringe i mali amortizer. Sve to oko 150, 200kn dodje. A vilica bude kao nova, razlika je direktna i veelika.

Rox-Rab:
nisam nikad reparirao vilice ali lako o dam frendu da mi slozi, nisu stapovi izjebani glatki su

rox je u podrumu na suhome, vidjet cu dal cu ic sad ubrzo s njime na tehnicki jer mi za 10-ak dana istice rega na stalkeru a i neznam kako da stignem vozit 3 skutera :P

uglavnom nadam se da ce i rox napokon ugtledat svijetlo dana nakon 2 godine sto sam ga slagao :)

redikulx:
Odlicno izgledaa i odlican skuter, ima sam ga i ja narancastog  ;D
cuvaj ga  :icon_thumright:

Rox-Rab:
Ajmo znalci pomagajte

Znaci vozio je odlicno,nikakvih problema, i kroz par dana vise nije htio radit na leru,niti na pola gasa jedino na punom gasu i tu bi ponekad malo zacukao

frend je prvo reko da je vjerojatno karb u banani jer bi ga na leru nesto ugusilo a na punom gasu bi se fino razvrtio

ok uzmem drugi karb međutim situacija jos gora,reko sigurno karb ne valja idem probat stari od roxa koji je 100% ispravan, i naravno opet ista stvar

otvorim termogrupu, iznad ispuha ima nesto riseva koji se osjete pod nokatali nije to nista strasno jer klip nije ispod karika od garezi tako da ne pusta kompresiju, vratim sve natrag,usput promijenim i usis međutim i dalje sve isto,zatim sam pregledao semering na strani magneta i on ne slini nema niceg masnog okolo, na strani variomata nisam pregledao jer mi je vec bilo kasno

sta mi preporucate da jos pregledam?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju