Tehnički kutak > Garaža

Gilera Stalker by Rox-Rab

(1/3) > >>

Rox-Rab:
Evo da predstavim svoju novu kosilicu, radi se o stalkeru,97-mo godiste sa diskom iza, sve je serijala

kad sam ga uzeo imao je neki problem sa strujom nije bacao iskru bez spojenog akumulatora, frend otkrio kvar, problem je bio u instalaciji od namotaja,zice su bile skurene, polemio mi je nove zice i sad sve radi tip top

osim tog problema malo sam osvijezio hrapave plastike posto su bile malo izblijedile, rolice su bile 6.5gr ja sam stavio 5.7 jer se doslovno mucio, stavio sam i novi remen jer sam ga imao doma te zadnju linearnu polutku koju sam također imao doma

gume su nove jos se vide one crte po sredini

to bi bilo to necu nista na njemu dirat dok ide ide to mi je sad za ljeto skutač  :headbang:

Rox-Rab:
Danas mi stigla kmh sajla koja je ujedno i zadnji dio koji sam trebao zamijenit, sve sto je bilo potrebno sam zamijenio, rijesio hrapave plastike jer su bile izblijeđene,novi remen,rolice,kvačilo i linearne polutke stavljene. Po ravnome nabere 70gps ali to je ono natezanje, realno ide 60gps a da se ne muči, potrošnju jos neznam vidjet cu sad koliko mogu preci sa tankom, uglavnom za moje potrebe super skuterčić  :headbang:

Corector:
Prvo sam pomislio da opet kreces iz nule, ovaj je bas dobar i spreman za sezonu, vjerujem da bi mu dobro dosla reparacija prednjih vilica?

Rox-Rab:
neda mi se vise kretat od nule jer treba puno vremena i love...

a trebala bi reparacija samo sto to nikad nisam radio i pitanje je koliko bi to bilo bolje nego sto je sad

dinky:
Predobro izgleda

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju