Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit - MHR Rep. odg. spuh

<< < (2/8) > >>

vasso123:
Tako je.Nece ga unistit,ali ce manje trajat...

2TDottore:

--- Citat: vasso123 - 17 Rujan, 2008, 16:45:55 ---Tako je.Nece ga unistit,ali ce manje trajat...

--- Kraj citata ---

Cesce se mijenjaju karike i nema frke.Cilindar ce sigurno drzat preko preko 10000 dok se ne potrosi

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 17 Rujan, 2008, 16:48:52 ---Cesce se mijenjaju karike i nema frke.Cilindar ce sigurno drzat preko preko 10000 dok se ne potrosi

--- Kraj citata ---

Replica 70?
Toliko je moja na Nardu napravila (onda sam mijenjao klip sa karikama - nepotrebno, kako se pokazalo kod otvaranja jer su karike imale propisani zazor, a i klip je bio debelo u tolerancijama sa cilindrom).
Nakon toga jos 15000 km sa Yasuni R-om i vozi i dalje bez pada performansi. Brijem da ni 35000-40000 nece biti nedostizno....

Ali nikad frljenje na hladno i uvijek sa 2% mjesavinom koju sam radim....

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 17 Rujan, 2008, 16:29:07 ---nardo.nemoze ga auspuh sam unistit.Sve ovisi o tebi kako vozis i kolko cuvas masinu.Uz dobro stelanje i dobro ulje nemas frke.

--- Kraj citata ---

A kak ti znaš, imal si ZX-a na repliki? Kit se vrtil na malo više od 8 hiljada.

Kaj nije Nardo za oko 11 hiljada i kak bi to serijska struja izvela, te okretaje?

Jel ima ko narda na serijskoj struji? Kak to ide?

RimSo:
Alo..koliko košta taj kit u Zagrebu..

I šta bi sve morao promjeniti ako uzmem taj kit i naravno ZX-a...i neki karb..19

A jel bih morao još nešto..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju