Tehnički kutak > Tuning skutera
savjeti za nabrijavanje gilere runner 50
Jaki2000:
Znaci,u planu mi je kupit gileru runner 50cc pa me zanima koliko kosta nabrijavanje motora (klip remen federi variomat filteri rolice i sve ostalo) da sve bude na njemu i da nemoram svaki tjedan drkat po njemu? Molim da napisete malo opsirnije posto sam novi pa da uspijem pohvatat sta pricate. Nekog predznanja ipak imam...
Ceki21:
Cim napravis nekakve promjene moras ocekivati odredene kvarove/troskove popravka i to ti je opcenito rupa bez dna :dontknow:
balki:
ma nemoj odma tako zloguko;-)
base kit, multivar, auspuh i sve dobro podesit i vozi se relativno brzo ko covjek bez ikakvog straha i to godinama i kilometrima...
dino73n:
Ja kad bih sutra kupio nov novcat gilera runner odmah bi ga tunirao ali samo base kit tipa dr evo/tp trophy ili polini sport i stavio bi multivar i to je to. Ni auspuh ne bi zamjenio,ostavio bi serijski. Kit ti da snagu i moment a multivar 10ak km/h krajnje i to je sasvim dodvoljno da skuter ide fino i bez dodatne buke i prevelike potrosnje. Naravno treba staviti odgovarajucu diznu u karburator.
Tomi_ZG:
To bi bilo divno na onom sranju od sc46 spuha s katalizatorom koji se bolesno grije i raspadne na mrtvoj serijali već na 4-5000km,stari ravni sc08 da ali ovo smeće :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju