Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iskustva sa online trgovinom "Extreme Digital"

(1/3) > >>

Johnny iber:
Dakle zanima me ako je netko od vas ista narucivao od njih i da li ste zadovoljni uslugom te narucenom robom, tu sam si nasao najpovoljnije komponente za komp sa besplatnom postarinom ako je iznos veci od 300 kuna

Međutim nasao sam neke starije teme iz cca 2013 godine da su ljudi imali problema sa stvarima koje su narucili od njih, da su se brzo kvarile ili da su dosle neisprave, pa se natezali sa njima i garancijom i uvijek izvukli deblji kraj...

Da cujem vasa iskustva  :hello: :hello: :hello:

http://www.edigital.hr/

balki:
nemaju uopce organiziranu jamstvenu podrsku nego valjaju robu iz Madjarske i kad nesto crkne onda se prave grbavi i guraju te kod servisa lokalnih distributera bez da su se unaprijed uopce dogovorili s njima. Uglavnom izbjegavati u sirokom luku ili moliti boga da ti se ne pokvari u garanciji nista jer ne vrijede ti zivci tog natezanja...

zvonkec92:
zanimljivo je kak kod njih mozes kupit neke brend mobitele koji su škart, kak si neke poznate marke to mogu dopustit i kak to bas dolazi sve u edigital :?

Tomi_ZG:
Sve je dobro u tom dućanu dok dođeš tam i kupiš kaj imaju na stanju,čim moraš naručivat pripremi se na čekanje i izgovore,ovo kaj Balki veli da furaju robu iz Mađarije je istina jer je to izvorno njihov dućan,prije su i na popravke tam slali uređaje u garanciji pa su ljudi čekali po 2mj.,sad mislim da sve pod garancijom ide u agram,tak mi je netko rekao.

Johnny iber:
Fala na odgovorima  :occasion14:

Odlucio sam da necu riskirat gubljenje zivaca i para  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju