Općenito > Generalno o skuterima

SR 150

<< < (2/3) > >>

CekuL:
Sa ovim prvim sam trebao ja imat neku kombinaciju,ali je prodavac bio neozbiljan dosta pa sam odustao...
Ovaj drugi se cini po slikama oke,nema puno kilometara i nije neka napuhana cijena,ali isto je vec dugo na njuskalu pa ko zna..

nrg extreme:

--- Citat: CekuL - 11 Studeni, 2015, 11:26:23 ---Sa ovim prvim sam trebao ja imat neku kombinaciju,ali je prodavac bio neozbiljan dosta pa sam odustao...
Ovaj drugi se cini po slikama oke,nema puno kilometara i nije neka napuhana cijena,ali isto je vec dugo na njuskalu pa ko zna..

--- Kraj citata ---
U kojem smislu je bio neozbiljan?
Dali si gledao skuter?u kakvom je stanju bio ako znaš?

Tomi_ZG:
Kak i može bit ozbiljan,daj mu pogledaj zadnje 3 slike  :omfg:

Ja kad sam još prije 3 godine htio kupit srku to su bili sve grobovi,a navozao sam se naokolo tražeći i gledajući,na slikama sve super,a kad dođeš groblje teško i onda veli - pa slikao sam ga 2008 kad sam ga kupio  :angry7:

CekuL:
Ma dogovarali smo se da cemo se nac na pola puta i svaki put je u zadnji cas javio da nemoze il da mu iskrsnulo nes,nisam isao gledat skuter tako da neznam,ali lik je iz dubrave pa ako imas nekog u zgu neka ti ode pogledat.

nrg extreme:

--- Citat: CekuL - 11 Studeni, 2015, 16:20:26 ---Ma dogovarali smo se da cemo se nac na pola puta i svaki put je u zadnji cas javio da nemoze il da mu iskrsnulo nes,nisam isao gledat skuter tako da neznam,ali lik je iz dubrave pa ako imas nekog u zgu neka ti ode pogledat.

--- Kraj citata ---
A problem je što baš i nemam,bar ne nekog ko bi mi to mogo odradit.
No dobro,uskoro bi i tako trebo za zg pa ću obić neke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju