Tehnički kutak > Tuning skutera
Sr 50 setup?
nikola.dragicevic8:
Ja sam na runneru u multivaru vozio na 5.5 g i ljubicastom centralnom i bile su mrvicu prelagane, tako da potpisujem tomi_zg setup :icon_thumright:
boulybox:
Sve sam slozio kako je receno i stavljeni su crni federi kvacila samo mi nesto po gpsu to sporljikavo.
Ubrzanje je odlicno nema rupe i stvarno je preporod samo po gpsu ide 76 a prije po gpsu 87, bez multivara sa mislim serijskim 6,4 grama
@tomi....kolko ide tebi runner po gpsu?
Tomi_ZG:
Išao je 92 po satu kaj je kod mene 85 po gps-u,sad ne znam koliko ide jer mi puž ne radi,al po osjećaju nekaj slabije,samo moje karike imaju 25000 a klip i cilindar skoro 40000km pa nije mjerilo
boulybox:
hmm neznam jel bi mozda malo teze rolice il kaj drugo mi preostaje
JosipMarijanovic:
--- Citat: boulybox - 16 Svibanj, 2015, 17:10:32 ---Sve sam slozio kako je receno i stavljeni su crni federi kvacila samo mi nesto po gpsu to sporljikavo.
Ubrzanje je odlicno nema rupe i stvarno je preporod samo po gpsu ide 76 a prije po gpsu 87, bez multivara sa mislim serijskim 6,4 grama
@tomi....kolko ide tebi runner po gpsu?
--- Kraj citata ---
također stavio multivar, 5,7g rolice i ljubicasti centrali po preporuci ovdje. 0 bodova. samo se dere bez pokrica. krajnja losija nego prije. koje sam okretaje imao sa serijskim variomatom prilikom 95 po satu njih sad imam sa multivarom na 80. nevolim da buci bezveze i trosi gorivo ako netreba
teze rolice staviti? koliko teze?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju