Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox High End

<< < (8/9) > >>

Matija97:
Ne znam jel zbog videa ali odaziv na gas mi se ne cini bas najbolji,a i cini mi se ko da sam koji put cuo u videu gusenje pri dodavanju full gasa  :dontknow: Nisam nikad imao tako nesto ali mislim da na takvom setupu svaka sitnica puno znaci(mislim na postavke karb-a).Probaj ak ti se da otvorit frgu i prijenos i vidjet sta se krije ispod.Sam si rekao da ga bivsi vlasnik nije nesto previse pazio pa je mozda i rastelan  :icon_thumright: U principu nejde nikako lose al da def mislim da bi to moglo bolje  :jerk:

MarinM:

SF2 Freak:
JEbenica je skuter , od kada sam vidio ovaj skut samo razmišljam i ćekam kada me nešto pukne i naturpijam tako ja svog pežu.

Aprilia97:
Ma ja sam to vozio meni je to pre zivcano,mislim nisam vozio nis jace od due plusa,ali ovo mi je ono brutala,ali i meni se isto cini da to nije to,a i ovo na videu mi se cini vec cimanje volana da ide gore xD

SLozit ce to Marin bez brige ;)

p.s. nocni meet pocetkom 7 mjeseca,bit cete obavjesteni  :icon_thumright:

JosipMarijanovic:

--- Citat: Aprilia97 - 24 Svibanj, 2015, 09:26:35 ---Ma ja sam to vozio meni je to pre zivcano,mislim nisam vozio nis jace od due plusa,ali ovo mi je ono brutala,ali i meni se isto cini da to nije to,a i ovo na videu mi se cini vec cimanje volana da ide gore xD

SLozit ce to Marin bez brige ;)

p.s. nocni meet pocetkom 7 mjeseca,bit cete obavjesteni  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Racunajte da zagreb ekipa dolazi barem dvoje njih i da ostajemo tu dva dana. Da ne idemo umorni kuci. Hvala. Pusa. Bok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju