Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot SpeedFight 2 - Ubrzanje
No_One:
Mozete preporucit neki setup da se dobije ubrzanje? Stavio bi leovince TT, pa me zanima koje rolice, federi, dizna, airbox...? Na skuteru je sad sve seriski, max brzina je 70-75 po satu njegovom, tak da mi je to dosta, samo bi da prije dodje do toga.
No_One:
Nitko?
Dino-X race:
Federe male na kvacilo moras stavit tvrde da bi dobio bolji start, sad rolice i dizna za tt ja neznam osobno jer sam serijala al federe kvacila tipa malossi bijele da bi isli uz taj setup.
dino73n:
--- Citat: No_One - 10 Svibanj, 2015, 14:43:54 ---Mozete preporucit neki setup da se dobije ubrzanje? Stavio bi leovince TT, pa me zanima koje rolice, federi, dizna, airbox...? Na skuteru je sad sve seriski, max brzina je 70-75 po satu njegovom, tak da mi je to dosta, samo bi da prije dodje do toga.
--- Kraj citata ---
Kad kupis novog LV TT dobijes uz njeg i rolice i federa,rolice dodju 6.7gr a federi budu crveni a diznu skoro da ne moras ni mjenjati,opet zavisi koja je sad unutra. Ima raznih verzija al ako nije manja od 56 ne moras je mjenjati. Nije lose i svjecicu promjeniti,orginal je BR7HS a sa rezo spuhom bolje ide BR8HS.
No_One:
Hvala :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju