Tehnički kutak > Garaža

TGB 303r

(1/2) > >>

Thermal:
Bok  :hello: Nadam se da sam pogodio rubriku.Ovako kupio sam tgb 303r za smijesne novce.Masina znam da je odlicna i da je sve vozeno na full sintetickom ulju.Motoric nema blokada ima neki auspuh mislim da je tecnigas i znam da su podesene rolice i dizna i to.
Sto se tice plastika to nije u dobrom stanju podnica,i prednje plastike su odlicne,ali iza kod repa ih pola fali.Ono sto sam primjetio je da je i lijeva rucka volana kriva,sto ce te viditi i na slikama.P.S skinuo sam vecinu plastika.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Thermal:
http://postimg.org/gallery/15bim7dc8/ Evo slika,ne snalazim se bas

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Thermal:
I posto znam samo nesto osnovno oko motora i tih stvarcica,dali mi neko moze objasniti kako da rijesim to sa plastikama? kako to kitat pa farbat ili sto vec.

Trotter:
Kao i na autu,razvučeš,pustiš da se osuši,ošmirglaš to i cijelu plastiku da matira,očistiš nitrom sve lagano i sprej na to. Tako ja radim barem jer ne traži puno love a ispraksirao sam se i dobro ispada na kraju.

Thermal:

--- Citat: Trotter - 10 Svibanj, 2015, 14:21:24 ---Kao i na autu,razvučeš,pustiš da se osuši,ošmirglaš to i cijelu plastiku da matira,očistiš nitrom sve lagano i sprej na to. Tako ja radim barem jer ne traži puno love a ispraksirao sam se i dobro ispada na kraju.

--- Kraj citata ---
Hvala! A znas li tocno koji smirgl? i koji je kit dobar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju