Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit - Razrada
dino gp1:
Šta će pisat kada sve već piše, treba zaključat ili izbrisat temu!
dhorvat:
Gus - stavi 1% jaču mješavinu (a ako je uljna pumpa uključena ubaci na svaki tank čep ulja), stavi teže rolice i po mogućnosti serijski auspuh, upali ga i neka radi 10 minuta na mjestu, lagano turiraj da se dobro zagrije, vozi se na 1/4 gasa 50 km. Od 50 do 250 km vozi sa 1/2 do maksimalno 2/3 gasa i nakon 250 polako pojačavaj gas ali ne kolji ga dok ne napraviš barem 320-350km. Nakon toga uz normalno zagrijavanje na hladno svako jutro slijedi 20000 km bez diranja mašine ak si sve ostalo dobro složio i ak je sve u redu sa radilicom i ostalim djelovima - provjereno!
Aluminij - isto malo jača mješavina i nek radi 10-15 minuta na leru, zatim vozi se prvih 50 km na najviše pola gasa i nakon toga možeš postepeno pojačavat. nakon 100-150 km je već sve razrađeno i deeeeri :icon_biggrin:
neer:
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Rujan, 2008, 19:29:05 ---ostavi 10 minuta u leru ugasi nek ohladi i onda lagane vožnje 50-60 samo bez nagli obrtaja i ulje 3% sipaj ako moreš 150 km izdržat ak ne sa 100km i prije ga cjepaj ko ja :toothy3:
--- Kraj citata ---
ma odma po gasu sta cekati haha :toothy12:
gumy:
par puta ostaviti 10 minuta da radi na leru, pa pustiti sat vremena da se ohladi, ako je gus možeš 100 km laganica i onda gas, aluminij moš već nakon 20-30 km vožnje terat, osjetit ćeš i sam kad se razradi...
Losinj:
setup mi je ovaj sto mi je ispod avatara :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju