Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit - Razrada
dhorvat:
--- Citat: Losinj - 24 Rujan, 2008, 14:47:13 ---i dalje mi niko nije napiso neke kombinacije koje sam pitao,za sustice i role
--- Kraj citata ---
Ovak. Ja NIKAD svoj motor nebi razrađival sa sportskim spuhom jer ionak ne mislim nikad kupit niš drugo nego najobičniji gus. Mene ne zanimaju racing replice, MHR Team 2, 2fast 4race i slično...
Stavim lijepo serijski spuh i stavim mu serijske rolice, znači 6,5 grama. Naštelam karb za taj setup (manja dizna) i tak radim razradu. Ak staviš sportski spuh i teške rolice onda ga nećeš dobro razradit, još ćeš ga i zagušit! 4,7 grama trebaš za tvoj setup al od prilike lupam.
Te imam ja na svojem Trophy-ZX-u
2TDottore:
zasto bi razrađivao kit na serijskom auspuhu.nevidim nikakav razlog osim ak si divljak pa ga moras terat.Sa sportskim auspuhom se isto mozes vozit sporo i kulturno kao sa serijskim i lijepo razradit masinu.Ispravite me ako sam u krivu. :)
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 15:39:37 ---zasto bi razrađivao kit na serijskom auspuhu.nevidim nikakav razlog osim ak si divljak pa ga moras terat.Sa sportskim auspuhom se isto mozes vozit sporo i kulturno kao sa serijskim i lijepo razradit masinu.Ispravite me ako sam u krivu. :)
--- Kraj citata ---
Nisi u krivu. Ali manji okretaji su!
Ja ipak volim da se sve vrti na manjim okretajima i da ide :toothy10:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 24 Rujan, 2008, 16:18:20 ---
--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 15:39:37 ---zasto bi razrađivao kit na serijskom auspuhu.nevidim nikakav razlog osim ak si divljak pa ga moras terat.Sa sportskim auspuhom se isto mozes vozit sporo i kulturno kao sa serijskim i lijepo razradit masinu.Ispravite me ako sam u krivu. :)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
onda je vrijeme da promijenis skuter i prijedjes na 4T.Vjeruj mi onaj vxr kaj sam vozio bi te odusevio kao i mene.Vozis se na 6000 100kmh i sve cujes oko sebe i ne boli te glava od buke. :icon_biggrin:
Losinj:
--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 18:03:44 ---
--- Citat: dhorvat2 - 24 Rujan, 2008, 16:18:20 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
onda je vrijeme da promijenis skuter i prijedjes na 4T.Vjeruj mi onaj vxr kaj sam vozio bi te odusevio kao i mene.Vozis se na 6000 100kmh i sve cujes oko sebe i ne boli te glava od buke. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ptice :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju