Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit - Razrada

<< < (7/10) > >>

dino gp1:
A sa gusom oko 350+km, a alu 100km, računaj da ti gus ima 3 do 4 puta dužu razradu!

OvErLoAd:

--- Citat: Ivan SP - 21 Rujan, 2008, 20:27:17 ---ma ja sam ovako imam gus kit trophy mišalicu sam malo pojačao i ulija nekih pola litre ulja na 12 litara benze i upalija i radija

--- Kraj citata ---

Bog te oslobodio!  :laughing11:  Pa to ti je 4% što si dodao u rezervar + mješalica neznam kolko ti daje+ još si je pojačao  :rofl1: , uglavnom napravio si mješavinu cca 6% ili više

Ljudi bezveze si samo auspuhe začepljujete i skupljate naslage na klipu i glavi

Dosta ti je 2-2,5, 3% maximum, netreba pretjerivati, pa neće se bolje razradit s viškom ulja nego se neće nikako razradit, pa daj uključite mozak malo!

Gus razradit 300-500km i amen!

3alfa3:

--- Citat: OvErLoAd - 21 Rujan, 2008, 22:59:09 ---
--- Citat: Ivan SP - 21 Rujan, 2008, 20:27:17 ---ma ja sam ovako imam gus kit trophy mišalicu sam malo pojačao i ulija nekih pola litre ulja na 12 litara benze i upalija i radija

--- Kraj citata ---

Bog te oslobodio!  :laughing11:  Pa to ti je 4% što si dodao u rezervar + mješalica neznam kolko ti daje+ još si je pojačao  :rofl1: , uglavnom napravio si mješavinu cca 6% ili više

Ljudi bezveze si samo auspuhe začepljujete i skupljate naslage na klipu i glavi
--- Kraj citata ---

Ma lako za to, ali sa toliko ulja je smjesa puno siromasnija i prava opasnost lezi u tom grmu...

Losinj:
evo posto sam presao 500km,treba polako pocet sa skupljanjem love za djelove za ustelavanje. :toothy10:

sad trenutno imam unutra rolice 4,9gr plavu centralnu i zute male.

nije neki poseban start,pa mislim da bi se na tome jos moglo poradit,pa predlozite neke kombinacije da imam krajnju i start.

inace sa speed control-om sam dobio 4.9 i 3.6...

SlowRider:
U minarellija sajbica cuda radi... po uvijetom da nemas min. prijenosni omjer u startu zbog presirokog remena.

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=7994&cPath=4_28_288_2485

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju