Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

skuter klub u Zadru

<< < (7/8) > >>

challenbeen:
Znam, al da ima vise ženski sa kojima može pričat, došla bi  :icon_biggrin: :icon_scratch:

matija84m:
Jasno da.
Razumijem ju u potpunosti.

mic:

--- Citat: Corector - 12 Lipanj, 2021, 11:55:10 ---Posudim ti ja Elistarce vjecni Daily.

--- Kraj citata ---

To je jako lijepa i primamljiva ponuda :icon_thumright: Vjerujem da bi elistarče sa mnom od 75kg letio. Zbog ispita ću morati preskočiti ovaj put ali nadam se da će biti mogućnosti da se prilika iskoristi drugom prilikom.

Corector:

--- Citat: mic - 12 Lipanj, 2021, 17:09:42 ---
--- Citat: Corector - 12 Lipanj, 2021, 11:55:10 ---Posudim ti ja Elistarce vjecni Daily.

--- Kraj citata ---

To je jako lijepa i primamljiva ponuda :icon_thumright: Vjerujem da bi elistarče sa mnom od 75kg letio. Zbog ispita ću morati preskočiti ovaj put ali nadam se da će biti mogućnosti da se prilika iskoristi drugom prilikom.

--- Kraj citata ---

Bi Mrale, isao bi 88, 90gpsa garantiram na ravnom, stroj je to! :D

challenbeen:
Evo nakon što sam se uspio smirit, da što god i napišem!

Odlično odrađen 2 scooter meet u mojoj organizaciji na području Zadra. Na prvom meetu bilo je 5 skutera, na ovome zadnjem 11 pri tome 3 dotepenca iz područja Zagreba. Ja san prezadovoljan kako je sve ispalo. Nadam se još barem 2 ovom ljetu, jedan 7-8 mjesec i drugi kraj 9 mjeseca. Euforija mi još ide po glavi.
Hvala Strenji (čak ni ne znam jel na forumu) sa svoja 2 prijatelja i naturpijanim aeroksima, RunnerSukosan sa frendom na vespi, stipe (koji je jedini Zadranin), buddy_94 koji je suorganizirao ovo samnom te dario007, matija84 i corector što su se pojaviti i napravili 600+ km u jednom danu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju