Tehnički kutak > Tuning skutera
Area - Set up s multivarom
doritos:
kupio i stavio na areu multivar. i metnuo tranu 4.0 grama rolice. do 30-40kmh se prevrtava a kasnije ljepo ubrzava...imam bjeli cent,zuti federi. treba mozda teze rolice? ak da, jel ce mu past ubrzanje i sus? daj pliz netko ko ima slicni set up nek odg :headbang:
seba:
--- Citat: doritos - 16 Rujan, 2008, 18:35:20 ---kupio i stavio na areu multivar. i metnuo tranu 4.0 grama rolice. do 30-40kmh se prevrtava a kasnije ljepo ubrzava...imam bjeli cent,zuti federi. treba mozda teze rolice? ak da, jel ce mu past ubrzanje i sus? daj pliz netko ko ima slicni set up nek odg :headbang:
--- Kraj citata ---
ja sam imao slican setup,rolice sam imao 4,7g i ide s njima dobro, samo je nekad znao izgubit okretaje,pa mu malo treba dok ih opet digne,al mislim da bi oko 4,4g ili 4,5g bile najbolje. isto sam imao bijeli centralni i zute federe kvacila
doritos:
a koje bi rolice bile idealne? mislim neam para da svaki put kupujem druge. jedva kupio vario. :dontknow: koje 4.4 ili 4.5 ili? daj netko ajde!!! :angry9:
dino gp1:
A velika ti je razlika 0.1 gr!
seba:
--- Citat: doritos - 16 Rujan, 2008, 19:07:57 ---a koje bi rolice bile idealne? mislim neam para da svaki put kupujem druge. jedva kupio vario. :dontknow: koje 4.4 ili 4.5 ili? daj netko ajde!!! :angry9:
--- Kraj citata ---
to moras probat,jer nisam imao skroz isti setup ko ti,tako da ne znam rec koje bi bile idealne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju