Sportski kutak > Sve vezano za utrke
TRKE SKUTERA BANJA LUKA (BIH)
RimSo:
--- Citat: SlowRider - 16 Rujan, 2008, 21:15:50 ---Trkaci u majicama kratkih rukava ili ne postoje sanse za pad :frajer:
--- Kraj citata ---
Ma jok..ja bi se trkao u košulji.. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :jerk:
stark1:
--- Citat: RimSo - 16 Rujan, 2008, 21:18:20 ---
--- Citat: SlowRider - 16 Rujan, 2008, 21:15:50 ---Trkaci u majicama kratkih rukava ili ne postoje sanse za pad :frajer:
--- Kraj citata ---
Ma jok..ja bi se trkao u košulji.. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :jerk:
--- Kraj citata ---
i kravati
aCid:
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 16 Rujan, 2008, 20:47:54 ---Dolazi i ekipa TEAM RED-a...
:headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
aj pozz marka, danijela i mislava od emira ... pa se vidimo opet gore u bl ... javim ja tacan datum ako bude promjena ... treba mi nekih stvari iz auto bila ponjeti gore :D
za trku treba ljekarsko i platiti ucesce ... a nema potrebe za neka opasna nabrijavanje, nije prvenstvo niti je neka jaka konkurencija, sve serijale
neer:
--- Citat: gigo_sf2 - 16 Rujan, 2008, 22:01:18 ---
--- Citat: RimSo - 16 Rujan, 2008, 21:18:20 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
i kravati
--- Kraj citata ---
sirovine ;D ;D
RimSo:
--- Citat: aCid - 16 Rujan, 2008, 23:07:10 ---
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 16 Rujan, 2008, 20:47:54 ---Dolazi i ekipa TEAM RED-a...
:headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
aj pozz marka, danijela i mislava od emira ... pa se vidimo opet gore u bl ... javim ja tacan datum ako bude promjena ... treba mi nekih stvari iz auto bila ponjeti gore :D
za trku treba ljekarsko i platiti ucesce ... a nema potrebe za neka opasna nabrijavanje, nije prvenstvo niti je neka jaka konkurencija, sve serijale
--- Kraj citata ---
Hmm..koje serijale..one od 125ccm..aaa..jel se ljekarsko može na licu mjesta da vadi ?
Kontam da navrnem al bih i učestvovao ako dođem..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju