Tehnički kutak > Styling skutera
Obnavljanje sjenila?
Matija97:
pofarbaj u crno :zubo: :trespaf: da ne ispadne da samo spammam.Isprobao sam 2-3 ta "chrome" spreja i sve sam ih bacio u smece :laughing7: Jedan je trebalo lakirat na skroz tanko i u vise slojeva da bi to bilo relativno ok ali poslije prodes prstom i ostaje ti na prstima srebrno(dobro je pripremljeno i osuseno),naneses li bezbojni postane sivo a ne chrome.Jedan se nikad nije osusio a za ovaj 3 se ne sijecam zasto nije bio dobar ali nije :laughing6: Sve u svemu smece,rade uzmi srebrni sprej i pofarbaj ako ne nades nista bolje,eventualno da probas ovo sto ti je jog preporucio,taj nisam probao ali ako on kaze da je ok mogo bi :toothy12: btw.daj reci model tog kymco-a za kojeg trebas,mozda neko zna di ima za nabavit a da ne kosta milione,ili ti se mozda javi neko ko ima :icon_thumright: :headbang:
ivano_007:
A vidio sam par ljudi da je sa sprejem pituralo felge, plastike, dijelove koje dolaze u doticaj sa vremenskim prilikama/neprilikama, koja se uprljaju svako malo pa nisu nikako zadovoljni sprejem :redface:
A ovo je skoro pa hermetički zatvoreno, znači posprejam i vratim plastiku fara, pa se nadam da će dobro ispast (neće se više dirat prstima nit išta). Mislim, mora nekog đavla taj sprej služit, nemoguće je da je toliko nekvalitetan, a da dospije na tržište.
Samo neznam kako pripremit ovo? ??? Mislio sam oprat sjenilo deterđentom i direktno našpricat par puta, jer ko će ovo sjenilo istrugat? :dontknow:
Matija97:
a ne znam,probaj pa vidi :icon_thumright: ja bi onda rade sa srebrnim sprejem pofarbo,svjetlost ce se odbijat vrlo vjerojatno dovoljno za zmigavce da neko primjeti a bit ces ziher da drzi boja :icon_thumright: a sto se pripreme tice,ja bi preso koji put sa 600 ili 800 ;D
ivano_007:
39 kn, neki akrilni brzosušivi lak krom/srebro
Nije bilo nigdi tog motipa :drunken_smilie: probat ćemo sutra kako izgleda na razbijenom faru Baotiana, pa ćemo prekosutra i ove
3alfa3:
pa koliko kosta novi zmigavac? Zapravo, koliko je skuplji od spreja koji nece dat rezultat kao novi zmigavac?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju