Tehnički kutak > Garaža

RunRox FXR 180 by PanTheR_oo7 Gilera Runner

<< < (2/6) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: zvonkec92 - 04 Svibanj, 2015, 07:53:16 ---imas volje, para, vremena, mogo bi malo i garazu uredit da nije takav nered.. plastike su ljepo pofarbane, al ne svida mi se taj rep od roxa na runneru, jos bi nekako izgledalo da nisi i sa gornje strane stavio ono čudo.. nego, kako ti sa tim mislis proc tehnicki ??  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Mozda ima kojim slucajem ramo od 50-tke a u BiH oni imaju dozivotnu regu?

MarinM:
Bome ljepo sredeno,cekam slike slozenoga  :icon_biggrin:

PanTheR_oo7:

--- Citat: zvonkec92 - 04 Svibanj, 2015, 07:53:16 ---imas volje, para, vremena, mogo bi malo i garazu uredit da nije takav nered.. plastike su ljepo pofarbane, al ne svida mi se taj rep od roxa na runneru, jos bi nekako izgledalo da nisi i sa gornje strane stavio ono čudo.. nego, kako ti sa tim mislis proc tehnicki ??  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Garaza me toliko ne privlaci da je sredjujem, jer u njoj provodim vrijeme samo sto radim na svom motoru, ne bavim se time svaki dan.

Ti si jedan od onih tipova koji samo gotive serijalu fabricku, kako je neki dizajner napravio i to je to, nema dalje. E ja sam malo drugaciji, i volim imati nesto drugacije od standardne serijale. Ovo mi je treci Runner kojeg gitujem, poliester, i sl...

Runner koliko god da je lijep, rep ima odvratan, debeo...i zato je brusilica bila zaposlena.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

PanTheR_oo7:

--- Citat: Ivan46 - 04 Svibanj, 2015, 11:57:47 ---meni se bas svida zadnji kraj,svaka cast na trudu. :icon_thumright:

--- Citat: zvonkec92 - 04 Svibanj, 2015, 07:53:16 --- nego, kako ti sa tim mislis proc tehnicki ??  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
mozda nemisli ici na tehnuicki sa njime. ;D

ali neznam ni ja kako ce proci ako bude iso,jedino 100eura u knjizicu staviti,pa ga mozda puste,heheh. :toothy9:

--- Kraj citata ---

Zivim u Bosni, moderni divlji zapad...

--- Citat: walkay - 04 Svibanj, 2015, 12:37:39 ---Svaka cast na trudu, tu je bilo smirglanja i kitanja da boli glava...  ;D

--- Kraj citata ---

10ak dugih dana sam izgubio u tome...glava me boli kad se sjetim

--- Citat: JosipMarijanovic - 04 Svibanj, 2015, 12:42:49 ---Mozda ima kojim slucajem ramo od 50-tke a u BiH oni imaju dozivotnu regu?

--- Kraj citata ---
Rama je originalna 180ka, al sve ce se zavrsiti po zakonu, bit ce migavci za registracije... Oko 160€ godisnje

PanTheR_oo7:

--- Citat: MarinM - 04 Svibanj, 2015, 22:59:16 ---Bome ljepo sredeno,cekam slike slozenoga  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ne mogo sklopit plastike jer imam problema sa strujom.
Dobio sam ga s nekim ciganlukom od instalacije, i elektronikom s nekog kineza, koje su žice bile samo uvrnute rukom i izolirane selotepom... Dok verglam iskra mi izgleda bjedno, i mislim da je i to jedan od razloga zašto teško pali, i vrlo brzo zalije svjecicu.

Da li cu imati problema ako spojim CDI sa Runnera SP50 na instalaciju FXR180?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju