Tehnički kutak > Tuning skutera
Multivar jede rolice
zrakoplovac:
--- Citat: ditek - 02 Svibanj, 2015, 17:22:29 ---ja cim sam uzeo multic sam sa smirglom preso kanale i kalotu.. rolice nakon 5 tkm nove..
--- Kraj citata ---
Izvadi i provjeri jos jednom :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
Profesore vidm proširio si spektar zananja o cavajama od karbova 17.5 do varijomata i rolica. Napreduješ samo pazi Polini varijomat ti je kao 17.5 Dell , a Malossi varijomat ti je kao 19 Dell :P
anabellas:
--- Citat: SF2 Freak - 02 Svibanj, 2015, 17:47:52 ---Profesore vidm proširio si spektar zananja o cavajama od karbova 17.5 do varijomata i rolica. Napreduješ samo pazi Polini varijomat ti je kao 17.5 Dell , a Malossi varijomat ti je kao 19 Dell :P
--- Kraj citata ---
smisli nes bolje da se nasmijem ;D
Grale:
Radim servis frendu na novoj srki pred 2-3 tjedna.
Naravno prvo skupili sve dijelove, pa onda montaža.
Od zadnjeg servisa prošel 6-7 tkm.
Skinem prijenos, a rolice i klizači u multivaru novi.
Da frend nije stajal pored mene, ladno bi mu ostavil stare komponente unutra, a nove ostavil sebi i prodal na forumu za 200 kn :headbang:
anabellas:
--- Citat: Grale - 02 Svibanj, 2015, 18:03:38 ---Radim servis frendu na novoj srki pred 2-3 tjedna.
Naravno prvo skupili sve dijelove, pa onda montaža.
Od zadnjeg servisa prošel 6-7 tkm.
Skinem prijenos, a rolice i klizači u multivaru novi.
Da frend nije stajal pored mene, ladno bi mu ostavil stare komponente unutra, a nove ostavil sebi i prodal na forumu za 200 kn :headbang:
--- Kraj citata ---
ja sam 2 multica imo, stari mi nije tak rolice trosio, al me ubi dal se sjecam jesam zaglađivo kanale il nisam :icon_scratch: , ali budem prvom prilikom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju