Općenito > Maxiskuteri

beverly 500.. help!

<< < (2/4) > >>

noOne:
bio sam u servisu i dao mehaničaru da se provoza.. kaze da je sa skuterom sve u redu te da nezna sta sam ja ocekivao od tog skutera..  jbga.. svi pisu da skuter leti pa sam po tome zakljucio da ce ic malo bolje nego sta ide..  ocito ce trebat neki variomat ili najbolje neki motor.. samo za to trebaju novcici.. nis momci.. hvala na pomoći..

Mr J:

--- Citat: noOne - 24 Rujan, 2008, 21:16:21 ---bio sam u servisu i dao mehaničaru da se provoza.. kaze da je sa skuterom sve u redu te da nezna sta sam ja ocekivao od tog skutera..  jbga.. svi pisu da skuter leti pa sam po tome zakljucio da ce ic malo bolje nego sta ide..  ocito ce trebat neki variomat ili najbolje neki motor.. samo za to trebaju novcici.. nis momci.. hvala na pomoći..

--- Kraj citata ---
hehe...

Leti za onoga tko je vozio 125ccm :)

Malossi multivar i tvrdje opruge na kvacilo pa ce dobiti cca 1.5 sec do 100 (ubrzavat ce od 0-100 kmph za 1.5sec brze nego sto to cini sada)

noOne:
ma rjesio sam to jednostavnije.. izvadio sam dvije rolice i otprilike za 1.5 sec bolje ubrzava.. 

greenlite:
 :BangHead: :uff: to ti je sigurno tvoj mehaničar preporučio
ak si več počeo fušariti bolje da si izbušio rolice ako su još dobre

Mr J:

--- Citat: noOne - 02 Listopad, 2008, 00:03:46 ---ma rjesio sam to jednostavnije.. izvadio sam dvije rolice i otprilike za 1.5 sec bolje ubrzava.. 

--- Kraj citata ---

za par km ce biti nova tema problem sa beverlyem 500, nesto ronda, skripi i zasto su mi otisli lezajevi :lol:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju