Tehnički kutak > Tuning skutera

Mhr 2005 vario-trebam pomoc

<< < (19/41) > >>

seba:
a jel znas mozda u cemu bi bio problem,sad mi serijsko sve disk,klijesta i koci mi skuter ne znam zasto. ja idem nizbrdo bez gasa a skuter mi koci

dino_sk:

--- Citat: seba - 18 Rujan, 2008, 20:21:29 ---
--- Citat: PROOF - 18 Rujan, 2008, 20:15:01 ---kaj mislis pod tim cilindar?klijesta?? ??? :dontknow:

--- Kraj citata ---

da

--- Kraj citata ---
ma kad vec imas novaca za oversize onda uzmi i brembo celjusti i znas sta imas :icon_thumright:

PROOF:

--- Citat: seba - 18 Rujan, 2008, 20:25:23 ---a jel znas mozda u cemu bi bio problem,sad mi serijsko sve disk,klijesta i koci mi skuter ne znam zasto. ja idem nizbrdo bez gasa a skuter mi koci

--- Kraj citata ---
evo ti alfin citat
Moguce da ti se klipic celjusti ne vraca kako treba (prljavstina, prasina...) i  da nakon kocenja odpusti plocice koje onda jace nego normalno dodiruju disk i griju sve to. Onda moze doci do pregrijavanja kocione tekucine koja je jako higroskopna (privlaci vodu - zato se i mijenja svakih 2 godine) i time pomice vreliste prema dolje pa ti se napravi parni cep koji pritisne klip sa plocicama na disk i to je problem koji imas.

seba:
znaci trebao bi promijeni tu tekucinu i ocistit od prasine,pa onda probat. hvala

seba:

--- Citat: dino_sk - 18 Rujan, 2008, 20:26:40 ---
--- Citat: seba - 18 Rujan, 2008, 20:21:29 ---
--- Citat: PROOF - 18 Rujan, 2008, 20:15:01 ---kaj mislis pod tim cilindar?klijesta?? ??? :dontknow:

--- Kraj citata ---

da

--- Kraj citata ---
ma kad vec imas novaca za oversize onda uzmi i brembo celjusti i znas sta imas :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tolko bas i nemam para,jer mi trebaju i za nesto drugo. due+...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju