Tehnički kutak > Tuning skutera
Mhr 2005 vario-trebam pomoc
seba:
na znam sta bi reako valjda imam srece,nisam mijenjao ni karike ni nista sta se tice radilice,klipa i tih stvari sta jos idu uz to. onda bi znaci mogao ocekivat uskoro kraj... al i da mi sutra krepa nebi se uopce cudio posto ga vozim svaki dan 100 km i vozim ga kolko ide,ali grijem ga prije svake voznje bar 3-4min
vasso123:
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 22:39:54 ---na znam sta bi reako valjda imam srece,nisam mijenjao ni karike ni nista sta se tice radilice,klipa i tih stvari sta jos idu uz to. onda bi znaci mogao ocekivat uskoro kraj... al i da mi sutra krepa nebi se uopce cudio posto ga vozim svaki dan 100 km i vozim ga kolko ide,ali grijem ga prije svake voznje bar 3-4min
--- Kraj citata ---
Ne treba ga samo grijat,treba ga ugrijat na radnu temperaturu,tek tad mozes poceti s torturom...
Drnda:
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 22:39:54 ---na znam sta bi reako valjda imam srece,nisam mijenjao ni karike ni nista sta se tice radilice,klipa i tih stvari sta jos idu uz to. onda bi znaci mogao ocekivat uskoro kraj... al i da mi sutra krepa nebi se uopce cudio posto ga vozim svaki dan 100 km i vozim ga kolko ide,ali grijem ga prije svake voznje bar 3-4min
--- Kraj citata ---
ajde volio bi da je istina, jel isti nardo i nardo replica, koja je raylika, jer na ovom pise na donjoj strani onog na topu nardo, a iynad replica, mislio na serijali i karb 19 voyiti, hvala ljudi ubili ste me, to cu u poruci napisat
seba:
dobro,ne vozim ga odma poslije grijanja pun gas,jos nekih 2-4 km na pol gasa,da mi se temperatura malo pomakne,a na kolko je ta radna temeperatura,kako znas kad je na radnoj temperaturi?
seba:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Rujan, 2008, 22:49:13 ---
--- Kraj citata ---
ajde volio bi da je istina, jel isti nardo i nardo replica, koja je raylika, jer na ovom pise na donjoj strani onog na topu nardo, a iynad replica, mislio na serijali i karb 19 voyiti, hvala ljudi ubili ste me, to cu u poruci napisat
--- Kraj citata ---
pa je istina je,zasto bi lagao,ali radje nemoj vozit,vidis sta su pisali. ja sam valjda jedan od sto kejm to radi tako dugo,aj bar u necem imam srece :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju