Tehnički kutak > Tuning skutera
Mhr 2005 vario-trebam pomoc
seba:
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 15:13:26 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 15 Rujan, 2008, 22:30:39 ---
--- Citat: seba - 15 Rujan, 2008, 22:26:42 ---
--- Citat: OvErLoAd - 15 Rujan, 2008, 22:05:56 ---Ja sam mislio da trebaš skinut kuplung anlasera za taj variomat? ??? Neka gumy kaže riječ dvije o tome, on ima taj variomat na rox-u...
--- Kraj citata ---
dobro si mislio,moras skinut
--- Kraj citata ---
preteko si me, pogledaj jel ti se remen diže do gore, imaš sigurno neki problem oko postavljanja jer nemoguće da s multivarom ide bolje hehe jel to polovni ili novi?
--- Kraj citata ---
evo taman sam pogledao i remen ide gore dole,znaci kad radi na leru je gore a kad dam gas ide dole
--- Kraj citata ---
tu bi se ispravio,na leru je dole remen,a kad dajem gas onda se dize
seba:
jel moguce da je skuter preslab, mislim to sta nema kit?
Crazy Kuree:
ma ja mislio sam na to dal se diže skroz na varimatu (na full gasu), e sad ni ja neznam vidim da nardo ima isti nosač pa i njega su morali kopirat hhaha mislio sam da je Shot jer ima ono na nosaču ko ispupčenje od rupe do rupe (rupa kroz koju idu šarafi na blok),
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 20:17:41 ---jel moguce da je skuter preslab, mislim to sta nema kit?
--- Kraj citata ---
nije taj auspuh za njega ne čudi me ako ti je klip strado al ozbiljno, taj varimat je extra puno je bolji od multivara a jesil vraćo multivar obični jel s njim radi?
andy:
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Rujan, 2008, 20:21:56 ---ma ja mislio sam na to dal se diže skroz na varimatu (na full gasu), e sad ni ja neznam vidim da nardo ima isti nosač pa i njega su morali kopirat hhaha mislio sam da je Shot jer ima ono na nosaču ko ispupčenje od rupe do rupe (rupa kroz koju idu šarafi na blok),
--- Citat: seba - 16 Rujan, 2008, 20:17:41 ---jel moguce da je skuter preslab, mislim to sta nema kit?
--- Kraj citata ---
nije taj auspuh za njega ne čudi me ako ti je klip strado al ozbiljno, taj varimat je extra puno je bolji od multivara a jesil vraćo multivar obični jel s njim radi?
--- Kraj citata ---
variomat je već na putu k meni ;D ;D
seba:
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Rujan, 2008, 20:21:56 ---ma ja mislio sam na to dal se diže skroz na varimatu (na full gasu), e sad ni ja neznam vidim da nardo ima isti nosač pa i njega su morali kopirat hhaha mislio sam da je Shot jer ima ono na nosaču ko ispupčenje od rupe do rupe (rupa kroz koju idu šarafi na blok),
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
+
nisam stavljao nazad multivar,al s njim je radilo super prije nego sta sam skinuo,a kao sta vidis ne mogu ga stavit nazad posto vise nije kod mene. a ovo sa nardom,sa njim sam presao 10000km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju