Tehnički kutak > Tuning skutera

Mhr 2005 vario-trebam pomoc

<< < (34/41) > >>

seba:

--- Citat: gumy - 03 Listopad, 2008, 12:19:11 ---sumnjam da će ti neko moći dati neki odgovor iz iskustva, pogotovo za ovu 85mm.

--- Kraj citata ---

ta radilica 85mm jel pase na taj stage6 kit,treba neki distancer stavit kolko sam skuzio jel se dobije on uz nju? i jel pase mhr 2005 na nju? ja mislim da bi morala ta radilica bit bolja nego malossi hpc

gumy:
paše ti ta radilica, dobije se distancer, jedino ćeš njega morati preraditi ako planiraš blokove turpijat.
vario ti trebao ići na nju bez beda.

seba:

--- Citat: gumy - 03 Listopad, 2008, 14:33:57 ---paše ti ta radilica, dobije se distancer, jedino ćeš njega morati preraditi ako planiraš blokove turpijat.
vario ti trebao ići na nju bez beda.

--- Kraj citata ---

ok onda,blokove mislim da necu turpijat. e a koji bi mi prijenos trebao,onaj omjer tocno da znam narucit i jel moram i primar i sekundar da bi to super radilo ili moze samo sekundar pa da se svejedno dobro ustela a da dobim na krajnjoj?

gumy:
ja sam stavio samo malossi primar na moj setup.
može on tebi super raditi i sa serijskim prijenosom ali sve zavisi šta ti hoćeš od skutera

seba:

--- Citat: gumy - 03 Listopad, 2008, 20:04:58 ---ja sam stavio samo malossi primar na moj setup.
može on tebi super raditi i sa serijskim prijenosom ali sve zavisi šta ti hoćeš od skutera

--- Kraj citata ---

ja hocu od skutera di ide dosta dobro,posto ulazem jako puno novaca,koklo je tebi bilo konacna po ravnom al stvarna brzina ne po cageru? kako bi to otrpilike islo sa tim setupom,brze od sp180?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju