Tehnički kutak > Tuning skutera

Mhr 2005 vario-trebam pomoc

<< < (28/41) > >>

dino gp1:

--- Citat: seba - 01 Listopad, 2008, 21:46:51 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 01 Listopad, 2008, 21:39:53 ---struja može i seriska a nije na odmet stavit "sporsku" a meni se više sviđa polini HPC i drži koliko znam 15000 obrtaja a neš pogriješit koju god da uzmeš, uzmi koja jeftinija hehe

--- Kraj citata ---
razlika je 10eu tako da je to isto,da izdrzi 15000,tako bar pise na SA

--- Kraj citata ---

Kupi tu polinijevu i nemaš brige :icon_thumright:

OvErLoAd:
Nije mi jasno zašto ne kupiš jednostavno polini evo kit ili nešto u tom rangu kad već kupuješ tak bijesni auspuh, a i imaš sve ostale preduvjete za to?

To ionako više nije za svaki dan nego weekend skuter, kužiš kaj hoću reć? Kad je bal nek je maskenbal!

Edit: ovo sam mislio za roost

Iwo SR Tuono:
e baš to, i sad on gleda trajnost na tome dal će na roosu izcuć 1ks više i vozit se 200km manje ili će imat 1ks manje i vozit se 200km više...tu postaje nebitno, šta kaže overload onda bolje ić na maximum snage nego na trajnost kod takvog setupa jer ionako će to bit preživčano za svaki dan a i potrošnju nećeš moć izdržavat ako se budeš vozio više od 50-ak km dnevno

gumy:
sa polini radilicom moraš staviti polinijev variomat..
e sad meni je kit odj#bo jer je radilica prdnila u fenjer, malossi rhq, ali skuter ide prejebeno s tim auspuhom...

seba:

--- Citat: gumy - 01 Listopad, 2008, 22:53:20 ---sa polini radilicom moraš staviti polinijev variomat..
e sad meni je kit odj#bo jer je radilica prdnila u fenjer, malossi rhq, ali skuter ide prejebeno s tim auspuhom...

--- Kraj citata ---

sta onda da kupim malossi hpc? ili neku drugu.   ovako bi izgledao taj setup: stage6 racing modular,roost,delta,malossi hpc?,e14,malossi mhr usis,cdi top,primar stage6,sekundar stage6,top pokrov getribe,mhr 2005,torque drive,dellorto 19,ngk br10eix-e sad me zanima jel bi trebalo sta nadodat ili promijenit ili je to dobro sve.  iglicasti cu kupit malossijev ili s6-koji je najbolji? i najvjerojatnije cu prirubinicu kupit drugu-koju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju