Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina skutera Piaggio - pomoć
Piaggio_N:
Pozdrav prijatelji, konacno sam otisao po motor (preko 2 i po sata voznje od mene) i vidim da i nije bas ok. Plastike i ostalo je ocuvano. Medjutim ima problema sa elektrikom na sta mi je odmah prodavac skrenuo paznju. Dugo je stajao su i kocnice malo korodirale. Sad ne znam da li uzet ili ne. Nudi mi za iste pare jako lijep Italjet Formula 50. Mladji je i moderniji. Ide blizu 80 na sat serijski. Veoma ocuvan kao da je tek iz fabrike. Sve radi na njemu 100 posto. Sad ne znam sta dalje. Svidio mi se ovaj Italjet. Jel to Morini ili Mi arelli?
JosipMarijanovic:
--- Citat: Piaggio_N - 13 Svibanj, 2015, 12:47:26 ---Pozdrav prijatelji, konacno sam otisao po motor (preko 2 i po sata voznje od mene) i vidim da i nije bas ok. Plastike i ostalo je ocuvano. Medjutim ima problema sa elektrikom na sta mi je odmah prodavac skrenuo paznju. Dugo je stajao su i kocnice malo korodirale. Sad ne znam da li uzet ili ne. Nudi mi za iste pare jako lijep Italjet Formula 50. Mladji je i moderniji. Ide blizu 80 na sat serijski. Veoma ocuvan kao da je tek iz fabrike. Sve radi na njemu 100 posto. Sad ne znam sta dalje. Svidio mi se ovaj Italjet. Jel to Morini ili Mi arelli?
--- Kraj citata ---
morini
Piaggio_N:
Pozdrav svima, jos uvijek nisam uzeo motor. Piaggio je kod elektricara i rekao je da ce ovih dana bit sve gotovo. U medjuvremenu sam gledao par drugih motora u blizoj okolini. Za sada su u uzem izboru jedna Piaggio Sfera, ocuvana i uredna i jedan Malaguti F12 Phantom koji mi se izgledom jako svidio. Malo je skupljiod sfere ali i moerniji. Moze li mi neko kratko reci nesto o ovim motorima? Hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju