Tehnički kutak > Garaža

Zip SP by walkay

<< < (8/18) > >>

ajlavsrku:
Daj ajde u k**** pa di ih nalazis :))) ja nepamtim kad san vidia sp-a jbt

Booster 1:

--- Citat: ajlavsrku - 19 Svibanj, 2015, 23:12:45 ---Daj ajde u k**** pa di ih nalazis :))) ja nepamtim kad san vidia sp-a jbt

--- Kraj citata ---
Dodi u Šibenik sidi popit kavu u kafic sa pogledom na cestu u 20min vidit ces 5-6 komada sigurno i sve ih voze stariji ljudi a nikome ni na kraj pameti prodat ga

Josip-98:
Sta vidite u njemu neznan  :icon_scratch: :icon_scratch: pucaju vas filmovi malossi trofei za cijenu koju se prodaju moze se uzet nelos sp180 a ne malo g#vn%.
Al sta je je nema ih ni nikako, walkay jel ovaj ima papire ili je neka madarska kombinacija

walkay:
Zip Sp je iz Madarske ali sam kupio ramu sa papirima od Zipa AC pa cu sve prebaciti, naso sam ga dosta jeftino, od crnog Zipa sam odustao posto moram dosta toga preraditi i dotjerati pa mi je to dodatni trosak. Na ovom bijelom Zipu moram sloziti masinu i srediti signalizaciju i vozi.
Masina je gore od Zipa SP 2 koja ima vodenu pumpu, ima neki bolji ovjes, brzi gas i dupli hladnja.  ;D

dachi:
ja sam walku nudio nekog mislim 150 zipa AC il sta je vec bilo ono za smijesne pare pa nije tjeo hah,da sam znao da je trazena roba ostavio bi haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju