Općenito > Trgovine
Gdje da kupim provjereno dobre plocice za Aeroxa?
Corector:
Aerox je kupljen nov i ima 5400km. Istovremeno su se potrosile prednje i zadnje plocice, Brembo.
Nazovem ovlasteni da kupim nove i covjek me propuca. Ustanem se nekako s poda i kazem si nije kraj svijeta.
Pa me zanima cije plocice da kupim za aeroxa, a da odlicno koci?
Cijena prednjih i zadnjih je oko 500kn, a traju 5500km haha.
Ipak sam odlucio za te novce kupiti set plocica za svog M5 u garazi, jer mi je jeftinije odrzavati V8 auto nego skuter.
JosipMarijanovic:
Pitaj u autokreso za braking
ljubo46:
To se nekako pre brzo pozrosilo. Meni su prve brembo trajale 11000km. onda sam kupio braking i evo vec su 9000km gore. Sve to ovisi o nacinu voznje. Vjerovatno si cesto na kocnici.
znaci kod krese uzmi braking.
nomad:
vicma plocice preko MS webshopa , prednje i zadnje platio oko 130kn i prezadovoljan sam.
i ja sam bio blesav pa kupio taj skupi brembo, osle su u prah isto jako brzo.
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 21 Travanj, 2015, 09:48:54 ---Cijena prednjih i zadnjih je oko 500kn, a traju 5500km haha.
--- Kraj citata ---
Reci mu da je cigan,set brembovih pločica mimo servisa košta duplo manje,barem je tak bilo dok sam ih ja kupovao u benconiju.
--- Citat: ljubo46 - 21 Travanj, 2015, 09:59:35 ---To se nekako pre brzo pozrosilo.
--- Kraj citata ---
Ja sam na arei imao brembo par godina,iste te koje idu na rox,prednje su mi prosječno trajale 3500km,zadnje 7000km,u 20000+km sam ubio jedno 8-9 setova i jedan prednji disk,dok sam na runneru tek na 30000km prvi puta promjenio prednje i zadnje u kompletu,a nisam pažljiv s kočnicama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju