Tehnički kutak > Garaža

Speedfight 2 Dark Matte

(1/9) > >>

Scooterist_#1:
Doslo vrijeme da i ja predstavim svog francuza... ukratko Speedfight 2, u horoskopu vodenjak :icon_biggrin:, 30000 km, sve redovito mijenjano, serijala sa zx-om i to je to... sutra stavljam slike kako je izgledao i kako sada izgleda nakon sto sam ulozio dosta truda u estetiku... :headbang:

Scooterist_#1:
Evo ovakav je bio do prije 3 dana ali su plastike bile u puno gorem stanju i napuknute i ogrebane dosta pa je bilo kitanja, slajfanja itd..

Plan je bio da ide u mat crnu, podloga se jako dugo i dobro pripremala i eto rezultata

Sve kritike su dobrodosle!
Sad namjeravam staviti serijski auspuh pa ako netko ima neka javi! Ovog ZX-a bi dao u zamjenu!

suni:
Iskreno ne svida mi se mat crna na ovom skuteru al eto to sam samo ja mozda se nekom vise svida
Bila bi bolja da je polu sjaj ovaj cisti mat mi bolje lezi na vecim povrsinama ili u kombinaciji nekoj

Scooterist_#1:
Ma sta da ti kazem... imas pravo.. mislim meni je boja brutalna ali to sta kazes...na sfu je to malo bljak... ali eto ja sam ga vise iz gusta i zato sto sam htio bas tu boju... meni dobro!

suni:
to je najvaznije ipak ga ti vozis i gledas hehe ako si ti zadovoljan onda sam i ja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju